sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Pohdintaa ja valmistautumista reissuun

Kiitokset vielä kaikille onnittelijoille! On tää vaan niin uskomattoman tuntusta edelleen :) Mutta pikkuhiljaa tässä alkaa kuitenkin taas palautua takasin maan pinnalle ja katseet on jo suunnattuina kohti ens viikonloppua ja Europan Openia Itävallassa. Lähetään Linuksen kanssa reissuun jo ylihuomenna, jännää!Maanantai ja tiistai otettiin levon kannalta, mitä nyt lenkkien lisäks vähän tottisteltiin. Keskiviikkona oli melko helteinen ilma, joten suunnattiin hallille treenaamaan. (No en kyllä tiie onko siellä yhtään vilposempaa kuin ulkokentällä, mutta ainakaan aurinko ei suoraan paista) Mukana koko lauma + Severi myös. Halusin ottaa aika kevyen treenin Limpun kanssa ja rakensin finaaliradan hyllykohdan (tein kepeiltä keinulle). Meille nuo ansaesteet tuntuu tällähetkellä olevan se suurin ongelma. Aan jälkeiseltä hypyltä putkeen vienti tais onnistua vasta kolmannella kerralla. Tälläkertaa en tosin saanu sitä kertaakaan kepeille, vaan hyppäs aina sen ansahypyn, kerran jopa takaapäin! Otettiin kanssa keppikulmia ja puomia.
Fanny höpsötteli matalilla rimoilla jotain ja Severi teki samaa kuin Linus. Flipin kanssa myös sitä aan jälkeistä elämää. Tämä ihan ok. Toisessa pätkässä kävi niin kierroksilla, että syöksy putkelta niin lujaa, ettei seuraavalle hypylle tarkotettu pakkovalssi oikein toiminu. Huomas kyllä, että takana oli reilun viikon reenitauko, ei jaksanu Flip oikein keskittyä :D Lisäksi tehtiin muutama puomi.

Torstaina Flipin reeneissä teemana oli takaakierto. Tähän asti ne on toiminu musta aika hyvin, mutta johtuneeko sitten rimoista vai mistä, niin juoksi yllättävn monta kertaa ohi. On kyllä tosi tarkka käsistä ja ohjauksen ajotuksesta, näitä pitää muistaa reenata nyt paljon.

Lauantaina sitten taas koko porukan kanssa kentällä. Otin yhen EO-tuomarin radoista pari vaikeeta kepeille lähetystä (En nyt muista kenen tuomarin), mutta en saanu jostainsyystä niistä niin vaikeita kuin paperilla näytti. No, sain mä Linuksen kerran ansaesteelle, mutta muuten haki hyvin. Puomille haki hyvin kiipeekiipee-käskyllä ansaesteistä ja mun vedätyksestä huolimatta. Fanny höpöili taas jotain ja Severi teki keppikulmia. Flip teki pätkää, jossa mm. poispäinkääntö, takanaleikkaus, pakkovalssi, niisto ja tavallinen valssi. Ja meni tosi hyvin! Puomiin alkaa myös vähitellen tulemaan vauhtia, tosin pari kertaa juoksi sen ohi.Fanny on ollu nyt tälläviikolla lenkeillä vähän outo. Se on melkeen joka lenkillä laittanu jarrut päälle 5-10 min. kävelyn jälkeen. Siis pysähtynyt vaan paikoilleen sen näkösenä, ettei halua kävellä ollenkaan. Joskus kauan sitten on tehnyt tätä esim. kun ollu huono sää. Ajattelin nytkin ensin, että jos itsepäisesti vaan ei halua kävellä, vaan haluaa kotiin. Eikä siis oo ollu huono keli tms. Ekan kerran kun nyt teki niin, oliskohan ollu tiistaina, niin käytiin vaan pikku lenkki, vietiin Fanny kotiin ja suunnattiin poikien kanssa uudestaan metsään. Mietin myös, josko olis jotenki kipeä. Ei kyllä arista eikä reagoi mitenkään, vaikka kuinka tutkin. Anaalirauhaset on myös ihan normaalit, kahestihan Fannylla on ne tulehtunu. Kotona on ihan reipas ja mm. leikkii leluilla ja kieriskelee nurmikolla. Ui myös reippaasti ja reeneissä kun ollaan jotakin pientä tehty, niin on ollu tosi innoissaan. Aika kummallista tää kyllä on. Ja kävelee kyllä paljon reippaammin semmosissa paikoissa missä ei käydä kovin usein ja minne mennään autolla. Ja toisaalta näissä kotimetsissäkin kyllä kävelee ja hölkkäilee vapaana ihan reippaasti, kunhan ollaan vähän kauemmaksi päästy. Voiskohan se vaan olla, että itsepäisesti haluais kotiin? Vai voiko vanhuus jo sitten alkaa painamaan? Toki nyt on ollu suhteellisen lämpimiä päiviäkin, joten sekin voi vaikuttaa. No, pitää nyt seurailla ja kattoa mihinkä suuntaan ollaan menossa. Karsinnat oli nyt jokatapauksessa Fannyn vikat arvokisat, mahollisesti jopa vikat viralliset kisat. Jos nyt vielä ihan reippaalta vaikuttaa ja on innokas reenaamaan, niin saatetaan joku startti vielä jossakin ottaa, mutta saa Fanny alkaa pikkuhiljaa viettämään ansaittuja eläkepäiviä agin suhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti