sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Näillä mennään

Tiistaina Severi tuli mulle hoitoon 1,5 viikoksi, joten viikko on kulunut täällä viidestään neljän koiran kanssa, kun porukat on reissussa. Hyvin on muuten menny, mutta tarkka saa olla ruokailuiden suhteen. Samoin kun huomiota ei nyt saa paljoa muilta kuin multa, niin siitä meinaa välillä olla kova kilpailu. Ja Flip onki keksiny jo omia tapoja saada huomiota, mm. naapureilta ja terassin pöydän päälle kiipeämällä. Että sellasta täällä.. Joka päivä oon kyllä yrittäny kaikkien kanssa tehä erikseen esim. temppuja ja tokoa, mutta koska lenkitkin on jääny lyhyemmiksi tän helteen takia, niin energiaa noilla tuntuis riittävän ihan kivasti..

Tiistaina kävästiin kentällä teemalla poispäinkääntö. Fanny teki ratapätkää, Linus vaan muutaman puomin alasmenon. Poispäinkäännöt toimii jo ihan ok:sti Flipillä. Ongelmia tuotti sekä Flipille, että Severille kaukaa lähettäminen suoralle putkelle umpikulmasta. Molemmat tarjos ekana koko putken kiertämistä ja sen jälkeen hyppivät putken päälle ja sen yli edestakasin. Tais olla hauskaa sillä tutulla autokoulunopettajalla, joka siinä viereisellä kentällä oli moottoripyörällä ajoa opettamassa ja katteli aina välillä meijän treenejä, hih :D

Torstaina eskariryhmän treeneissä hyppy-putki kuviota, muuria ja puomia. Käännöksissä saa kyllä ottaa tosi tiukasti käteen että kääntyy, mutta kun sen muistaa niin sitten kääntyyki tosi tosi pienesti! Yhen kerran juoksi taas hypyn ohi kun mun kädet huiteli jossain. Muuri oli tosi hyvä, ei ongelmia edes takaakierroissa, vaikka lähetin sinne tosi kaukaa. Puomi oli hyvä myös.
Lopuks Linukselle ja Severille vielä muutama puomi.

Tälle päivälle olin sitte suunnitellu ekat ja vikat varsinaiset karsintatreenit. Kun muut on kisannu kovasti ja treeneissä hionu kuvioita kuntoon, niin me ollaan otettu rennosti ja kateltu hulluna videoita. Viime yönäkin taisin nukahtaa pohtien yhtä käännösjuttua ja kuinka ne kädet nyt siinä menikään. Ja untakin siitä näin. Mutta treenattu täälläkin siis on, vaikka kisoihin, eikä edes varsinaisiin treeneihin olla päästy. Yritin molempien karsintatuomareiden radoilta poimia joitakin juttuja tän päivän treeniin, mutta en silti halunnu liian vaikeeta treeniä, jotta jäis hyvä fiilis viikonloppua varten. Radalla oli 16 estettä ja mm. vaikee kepeille lähetys, pujottelu tyhjään, pöytä ja putki-puomi erottelu. Ekalla kierroksella tarkotus oli tehä nollalla läpi koko rata. Ei ihan onnistunu.. Fanny kulki kyllä yllättävän kivasti ja taidettiin selvitä yhellä hyllyllä :D Jouduin saattamaan puomin allaolevalle putkelle niin pitkälle, että tuli kiire seuraavalle esteelle, jonka hyppäs väärinpäin.
Aattelin radan olevan suhteellisen helppo Linuksen kanssa. Joo heh heh. Hyllytettiin kolmessa kohtaa ja lisäks Linus tuli pöydältä läpi ja säntäs niin vauhdilla kepeille, ettei taipunu kakkosväliin(!). Tässävaiheessa tuntu siltä, kuin ei oltais esteitä koskaan nähtykään ja laitoin Linuksen tauolle.
Fannyn kanssa tehtiin vaan se hyllykohta parilla eri tavalla ja saatiin se toimimaan. Sitte uus asenne Linuksen kanssa ja tadaa, nollalla läpi! Nyt mä keskityin paljon paremmin kuin ekalla kerralla ja ohjasin tarkemmin. Johtuiskohan vaan siitä ettei oltu kolmeen viikkoon oltu radalla.. toivottavasti. Loppuun vielä vähän pöytätreeniä.
Severin ja Flipin kanssa tein välissä jotakin pientä pyöritystä. Severin keppeihin olin tosi tyytyväinen ja Flipin kanssa niistosokkari, mitä ei olla aikoihin tehty, toimi kivasti.
Loppujen lopuksi siis oikein hyvä viimeistelytreeni, vaikka alku oli aika kaoottinen..

Näillä nyt sitte mennään. Tai no. Jos siltä tuntuu, niin ehkä ke tai to käydään ottamassa pienet kontaktitreenit vielä, mutta katotaan. Ja tiistaina Linus pääsee hierojalle. Iiiks, mua alkaa jo jännittää! Niin kivaa ja niin jännää! Seinäjoki, täältä tullaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti