tiistai 5. huhtikuuta 2011

Vanhuus ei tule yksin

Torstaina Fannyn kanssa eläinlääkärillä. Tarkotuksena oli tässä 10-v. synttäreiden tienoolla käydä ns. perustarkastuksessa, mutta mentiin jo nyt, kun hieroja tosiaan havaitsi edellisviikolla selässä jotakin outoa. Lisäksi huolenaiheena oli laihtuminen.

Sydän ja muut perus jutut ok. Otettiin sitte verikokeet, joista tutkittiin kaikki mahollinen ja kaikki arvot normaaleja. Huh. Ell sitte rauhotti Fannyn ja kuvas selän. Eikä sielläkään mitään poikkeavaa! Suuri helpotus siis ettei ainakaan välilevyssä ole mitään tai esim. kasvaimia tms. muutenkaan. Vasemmassa kyljessä aika alhaalla on kuitenkin kohta, mikä on selkeästi kipeä. Tässä tosin ihmetyttää se, ettei Fanny siihen reagoinu hierojalla mitenkään erityisemmin, silloin ainoastaan reagoi selkään. Hmm. Pitkä juttu kaikenkaikkiaan, mutta lyhykäisyydessään ell määräsi nyt sitte kuukauden kipulääkekuurin ja lepoa. Lisäksi nestettä ruoan sekaan, sillä lievää kuivumista oli havaittavissa. Joku kumma juttu tässä nyt on, mutta vielä ei siis selvinny mikä. Mahollista on myös jokin sairaus, mikä ei vaan vielä ole puhjennut niin kunnolla, että sen voisi tunnistaa. Lääkärin miesestä voi johtua myös pelkästään vanhenemisesta. Kipeältä Fanny ei onneksi vaikuta. Hoivaa hellästi pehmoaasiaan ja on hyvin tyytyväinen kun saa extraruoka-annoksia ;) Ja lihotuskuuri on selkeesti jo tepsiny, painoa oli eilen jo melkeen normaalin verran!!

Pe hallilla reenaamassa. Linus teki takaakiertoja putkiansoilla. Ekalla kerralla sain sen putkeen, mutta kun tajusin käyttää tässä-käskyn sijasta Linuslinus-komentoa niin toimi. Pussilla tehtiin myös jarrutuksia, että sain sen sieltä tiukasti kääntymään. Flip teki pussia, puomin alasmenoa ja putkihyppy-pyöritystä. Pussi ei vielä mee ilman että kangasta nostetaan senverran että sieltä just ja just näkyy valoa. Kontaktia tein ekaa kertaa niin, että nostin minipöydän päälle puomin alasmenokontaktin ja otettiin sitä koko pätkää. Ja hitsit kun meni hyvin! Eihän se vielä täysiä tuu alas asti, mutta lujaa kuitenkin ja jää etutassut maahan asentoon. Selkeesti hoksaa idean siis jo koko alasmenolla! Putkiin irtoaa jo aika hyvin, mutta leikkaukset on vielä aika epävarmoja.
Fanny pääsi hallille mukaan jottei elämä ihan tylsäksi kävis sairaslomalaisella ;) Tehtiin paikallaoloa ja seuraamista.Viime postauksessa jäi Flipin arvostelu laittamatta joten tässä se:
"Ääriviivoiltaan ja mittasuhteiltaan kaunislinjainen. Hyvä luuston vahvuus. Hyvä pään pituus, mutta turhan pyöristyvä kallo-osa. Hyvät silmät. Ilmettä häiritsee turhan raskaasti taittuvat korvat. Voisi olla paremmin kulmautunut edestä, hyvin takaa. Hyvä runko. Kaunis ylälinja. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu erinomaisella askelpituudella, hyvin edestä ja takaa."

Ja sitte vielä pari ulkokuvaa näyttelystä.

Vasemmalta päin pentueen emä Pöppis, Hunni, Siri, Dina ja Flip

Ilmat on ollu nyt tosi huonoja. Metsässä hanki ei kanna enää melkeen ollenkaan ja eilen tuli vettä oikeen kunnolla. Mutta mehän rämmittiin sitte siellä loskassa ja vesisateessa ;) Toivottavasti nyt vaan pikasesti sulais nuo lumet pois ja tulis ihanat kevätkelit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti