lauantai 9. huhtikuuta 2011

Treeniä ja kevät tulee


Ke Limpun kanssa reenaamassa. Limppu kulki ihan kivasti, mutta mä ite olin ihan hukassa. Unohtelin rataa kokoajan ja muuta sellasta. Flip oli mukana ja löysin hallilta kunnollisen metallisen mitan. Oletin seinämittausten perusteella Flipin olevan n. 35.5-36.5 cm korkea, mutta on tainnu mittaukset vähän heittää kun sain korkeudeksi 34,4 cm :D Jos nyt vaan lopettais tuon kasvunsa kokonaan. Vielä elää siis pieni toivo minikoirasta ;) No ei medikään huono olis, mutta sais sitte mieluummin vielä vähän reippaammin kasvaa ton 35cm rajan yli.
Tänään aamusta hallilla itekseen reenaamassa. Nyt omakin ohjaus suju hyvin ja Linus kulki ihan mielettömän hyvin. Tehtiin lyhyitä pätkiä, joissa mm. jyrkkää avokulmaa kepeille niin, että heti pujottelun alun takana, noin metri pujottelusta oli putki houkuttimena, keppien leijeröintiä ja backlappia. Flipin kanssa sylkkäreitä ja pakkovalssia. Sylkkärit toimi tosi hyvin, pakkovalssi sujuu jos ajotus on kohillaan. Lisäks tehtiin puomin alastulolla kontaktia ja putki-hyppy pyöritystä.
Tässä joitakin pätkiä reeneistä, pahoittelen huonoa laatua, yksin oli vaan aika vaikeeta toi kuvaaminen.

Fanny on voinut nyt ihan hyvin. On ollut musta ihan suhteellisen reipas ja paino on myös noussu. Ollaan pikkasen temppuiltu Fannyn kanssa ja normaalisti on ollut lenkeillä mukana. Lääkärin mukaan kipeää kohtaa voisi myös hieroa, joten kokeillaan sitä nyt tässä lähiaikoina.Ja kuten kuvista näkyy, nyt on vaihteeksi ollu tosi kivoja lenkkikelejä ihanan auringonpaisteen kera :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti