keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Turun tuliaiset

Vauhdikas viikonloppu Turussa takana. Autossa tuli istuttua yhteensä yli vuorokausi kolmen päivän aikana ja sen kyllä huomasi lauantain kisoissa. Paikat pikkasen jumissa ja jalat veti ihan maitohapoille :D Koirat matkusti oikeen kivasti ja Flipin eka kerta hotellissa meni myös hyvin.

La ATT:llä kolme starttia Fannylla ja Limpulla. Hetken ehdin jo katua, että ilmotin Fannyn, sillä tiistain hierontakäynti ei ollut kovin positiivinen. Selässä on nyt jotakin hämminkiä ja huomiseksi sain sille ell. ajan. Kuitenkin se oli siinä kunnossa että aattelin kokeilla, kuinka kulkee ja ottaa startin kerrallaan.
Tiivistettynä Fanny kulki paremmin kuin aikoihin! En tiie onko tuossa hallissa tai sen pohjassa jotain erikoista, mutta Fanny on aina kulkenu siellä lujaa, niinkuin nytkin. Tuloksina 5, 10 ja hyvä hyl, mutta tosi tyytyväinen oon mummelin menoon, se kulki hyvällä asenteella joka radalla <3
Linus meni ekaa kertaa sitten tiistain hierojan. Sillä ei ollut kuin "normaaleja" agikoiran jumeja lähinnä, aika hyvässä kunnossa se oli ja seuraavan kerran mennään n. 2,5kk kuluttua hierojalle. Mutta takaisin kisoihin. Eka rata olis ollu supermagee voitto todennäkösesti ilman mun alun varmisteluja. Hitsit että ärsytti! Olis vaan pitäny vetää riskillä mielummin kun lähteä varmistelemaan. Vitonen tuloksena. Kahelta seuraavalta radalta sitte tosi hyvät nollat ja sij. 2 ja 3. Pikkasen Limppu meinas välillä liukastella, videoltakin sen näkee parissa kohtaa.

Kaikkia ratoja en jaksanu latailla, mutta Linuksen nollaradat löytyy youtubesta:La iltana pesin sitte Flipin vielä hotellilla. Jätin pesun tarkotuksella viime tippaan, kun tiesin ettei se kisapaikalla pysyis kuitenkaan puhtaana kun oli lämpillä ja jäähkillä mukana. Su aamusta sitte näyttelypaikalle Paimioon. Ja siis shelttierkkari kyseessä. Siinä sitte Flippiä vähän trimmailtiin (joo, oli aika tuuheassa kunnossa..) ja kokeiltiin liikkuuko paremmin mun vai kasvattaja Heidin kanssa. Mun kanssa vaan pomppi ja yritti syliin, joten päätettiin, että Heidi menee sen kanssa kehään.
Kehässä yritti alussa vilkuilla ja oli selkeesti mun perään. Aika nopeesti se kuitenki rauhottu ja rentoutu ja esiinty tosi kivasti. Tuloksena tosi hienosti 5-7kk urospentujen 2.sija ja KP. Ehkäpä siitä vielä tulee näyttelytähtönen ;)Kuva: Sirpa Saari

Näyttelypaikalla olivat myös kaikki Flipin sisarukset, oli kiva nähdä myös heitä omistajineen :) Kuvia tuli räpsittyä (kamera tai oikeastaan kamerat siis löytyneet ;), mutta laittelen niitä sitten myöhemmin kunhan saan ne siirrettyä ja käytyä läpi. Tuntuu tää elämä olevan taas aika kiireistä, eikä vähiten sen takia, että huomenna alkaa koeviikko..

Ps. Tästä blogista tuli vaihteeksi taas julkinen monesta syystä ainakin nyt toistaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti