tiistai 8. maaliskuuta 2011

Lomatouhuja

Lauantaina oltiin hallilla Virran Raunon koulutuksessa. Tehtiin ihan kivaa rataa, ei kauheen vaikeeta, mutta sitäki enemmän pikkuasioita sitte hinkattiin. Ja iteki yllätyin kuinka lujaa mun jaloilla pääsee ja kerkiää moneen paikkaan. Limppu toimi tosi kivasti. Yllättävää oli, että kun kokeiltiin yhteen kohtaan eri ohjausvaihtoehtoja, niin Limpun todettua, että teki jotain väärin niin alko heti tarjota montaa eri vaihtoehtoa. Kiersi putkea, meni sisään mutta peruutti sieltä pois, meni toiseen päähän jne. Hassu :D Mutta kiva fiilis jäi koulutuksesta kyllä.

Pitkään kaivattu hiihtoloma alko eilen ja suunnattiin heti hallille treenaamaan. Linuksen kanssa tehtiin yhen karsinatuomarin, David Powellin yhestä radasta pätkää, jossa aika veikee kepeille vienti. Tehtiin pitkästäaikaa myös pöytää, kun se näytti kyseisen tuomarin radoilla hyvin usein esiintyvän. Pitääpi muistaa reenata sitä useemman kerran vielä ennen kesää, ei nimittäin oikeen toiminu. Jotenki sitä on vaan niin tylsää musta reenata, että harvemmin tulee sitä otettua.

Fannyn kanssa tehtiin pikkasen rataa ja ei sillä kyllä vieläkään oo oikein reenimotivaatiota. Tosin kepit meni kovempaa kuin aikoihin ja tehtiinki sitte pikkasen eri keppikulmia. Lisäks tehtiin pöytää, no problems.

Flip oli ihan loistava. Ei olla sen kanssa käyty hallilla muutamaan viikkoon reenaamassa, mutta kotona otettu putkileikkaussessioita ja muuta semmosta. Ja niistä on ollu selkeesti hyötyä! Putkileikkauksissa ei mitään ongelmaa! Välistävedot toimii, sylkkärit toimii ja twistiki meni hienosti. Ekaa kertaa tehtiin myös pöytää.Kaikkea en edes muista mitä tässä nyt on sitte viime päivityksen tapahtunu, mutta nyt tää viikko tosiaan lomaillaan. Ihan kotosalla ollaan, lenkkeillään ja reenataan. Ihanaa kun pääsee päiväsaikaan valosalla ja auringonpaisteessa lenkkeilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti