sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Flip 6kk

Huuh kun on ollu kiireistä tässä viime aikoina, eikä oo kerinny kirjottelemaan tännekään. Flip täytti keskiviikkona jo kokonaista 6kk. Aika menee kyllä tosi nopeesti! Strategiset mitat on nyt 36cm ja 5kg. On se kyllä mainio tapaus kaikin puolin! Kun levätään niin levätään kunnolla ja kun tehään jotain niin tehdään täysillä. Se on ehkä se, mistä mä eniten Flipin luonteessa tykkään :) Uusia kuvia ei valitettavasti just nyt oo, kun mä onnistuin hukkaamaan kameran jonnekin, mutta laittelen niitä heti kun sen taas jostain löydän.

Mutta kerran tällä viikolla se sai mut kyllä niin pelästymään. Flip nimittäin on keksiny uuden "kivan" harrastuksen: Keittiön pöydällä kiipeilemisen. Kiva kiva. Jos siis koirat on kolmistaan kotona ja ykskään tuoli pöydän ääressä jää sillain, ettei se oo ihan pöydässä kiinni, niin Flippihän hyppää sille ja sitä kautta pöydälle! Yhtenä päivänä tulin kotiin ja ihmettelin kun lattialla oli lusikka, lautanen ja muki. Aattelin sitte vaan, että Fanny on varmaan kurkotellu pöydälle, kun joskus sellasta tekee. Mutta sitten samana päivänä olin yläkerrassa ja alhaalta kuulu kolinaa. Menin kattomaan ja siellähän Flip kiikku pöydän reunalla! Huhhuijaa kun säikähin! Ja onni onnettomuudessa, että se lautanen ja muki oli muovisia, eikä Flipille käyny mitään. Ei kait siinä muu auta kuin yrittää muistaa ne tuolit työntää sinne pöydän alle...

Tällä viikolla reenattiin kahesti. Ke Limpun kanssa ja la oltiin epiksissä Fannyn, Linuksen ja Severin kanssa. Fanny kulki ihan ok:sti ja yllättävänkin lujaa. Tosin toisella radalla lähti possunkorvan hajun perään kesken radan.. Linus teki nollan ja hylyn. Kulki ihan kivasti, jotenki vaan itellä ei ollu oikeen kunnon fiilistä mennä. Severin kanssa ei oltukaan puoleen vuoteen reenattu, mutta siihen nähden meni oikeenki kivasti. Aata ei edelleenkään suostunu menemään, mutta jos tässä keväällä sais muutamia reenejä alle senkin kanssa, niin vois taas kesällä tai syksyllä kattoa, jos jonkun startinkin sen kanssa kisais. Flip oli myös mukana ja pääsi lopuksi parin muun pennun kanssa juoksemaan hallilla. Käytiin sitte vielä hallilla jäähkälenkki treenikavereiden kanssa ja mukana tais olla 12 koiraa ja kivasti ne siellä vapaana juoksi ja leikki :)

Tänään köytiin päivällä Ullan poppoon kanssa lenkillä ja huomenna olis tarkotus suunnata reenaamaan. Sitte keskiviikkona Limpun reenit ja perjantaina auton nokka kohti etelää. Viikonloppu vierähtääki Turussa. La Fannyn ja Limpun kanssa kolme starttia ja su Flipin pentunäyttely, jännää! Ja ainiin, allekirjoittanut täytti myös vuosia ja sai myös ajokortin, joten nyt myös reeni- ja kisareissut on helpommin sumplittavissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti