maanantai 27. joulukuuta 2010

Suojattu blogi

Viikko sitte ti Linus pääsi taas hierojalle. Lantio ja takareidet oli vielä vähän jumissa, mutta noin yleisesti kuitenki paljon paremmassa kunnossa kuin viime kerralla, kiva juttu :)




To käytiin hallilla kaikkien kolmen kanssa reenaamassa. Isojen kanssa poispäinkäännöksiä, niistosokkaria ja aata. Fannylla oli tosi kivasti vauhtia ja hieronta oli selkeesti tehny Limpulle hyvää ja tuntu että se liikku paremmin kuin ennen. Mä en vaan tajuu kuinka niistosokkari voi olla niin vaikee! Kyllä mä sen periaatteessa osaan, mutta tosi helposti jään niiston jälkeen vaan paikoilleni kököttämään, ohjaus pysähtyy ja Linus valahtaa ties minne. Mutta kun ajotus saatiin toimimaan niin niistosokkarit toimii ihan superisti!
Flip teki putkea sekä mutkalla että suorana, sekä eteenmenoa ja takaakiertoja kahella hypyllä. (Rima maassa tietenkin)


Joulu vietettiin ihan kotosalla rauhallisesti ja paljon lenkkeillen. Extraherkkuluut maistui kaikille kolmelle ja pehmolelujenhajottamisspesialisti Fanny oli onnensa kukkuloilla vedellessään sisälmyksiä ulos uusista pehmoleluista ;)




Eilen käytiin vikan kerran meijän seuran nykyisessä hallissa reenaamassa. Piakkoin pitäs sitte päästä tuplasti nykystä suurempaan halliin reenaamaan, niin huippua!
Limpun kanssa tehtiin vähän kaikkea. Pujottelua tyhjään, tiukkaa kääntymistä pituudelta, sylkkäriä, takaaleikkauksia, keppien jyrkkää avokulmaa ja putken leijeröintiä. Ihan kivasti Limppu kulki. Fannyn kanssa tehtiin kanssa muutama pätkä. Sitä on jotenki niin helppo ohjata Limppuun verrattuna, kun se kääntyy niin paljon paremmin, joskin irtoominen on sitte taas heikompaa.
Flip oli ihan super! Tehtiin hyppy-mutkaputki-hyppy yhistelmää, parilla hypyllä valsseja sekä välistävetoja. Pentu oli tosi innoissaan ja luki ohjausta yllättävän hyvin. Hieno Lipitintti!



Mitähän muuta tänne. Kylmää on ollu varsinkin nyt pari viime päivää, tänäänki mittari näyttäny melkein -30:ntä. Hrr, toivottavasti edes tästä pikkasen lämpenis lähiaikoina niin pääsis kunnolla pitkiäkin lenkkejä tekemään.

2 kommenttia:

  1. Flipillä on jo agilityn kiilto silmissä :)

    VastaaPoista
  2. Juu siltä vaikuttaa ja Flip on aina tosi innoissaan kun pääsee tekemään agijuttuja :)

    VastaaPoista