maanantai 13. joulukuuta 2010

Flipin rokotukset ja reeniä

Viime viikolla tapahtu aika paljon kaikkea, jos vaikka ke reeneistä alottais. Hyvät reenit, ainoastaan hiukkasen liika irtoominen tuotti päänvaivaa.. ja niistosokkari toimi välillä, välillä ei. Käännökset sain rytmitettyä hyvin ja Limppu käänty aika kivasti. Jes, ehkä jotain editymistä sen suhteen havaittavissa :) Flip oli reenejä seuraamassa ja tosi rauhallisesti olikin kokoajan. Tosin niiden jälkeen vauhtia sitte vähänaikaa riittikin ihan kiitettävästi ;)


To oli vuorossa Flipin eka rokotus ja ei olis voinu paremmin mennä. Flip oli tosi reipas, söi nameja eikä huomannukaan kun piikki laitettiin niskaan. Ja ell-täti oli Flipin mielestä ihan paras, pusuja piti jaella oikein kunnolla, hih! <3
To ikää tuli siis 12vko, painoa oli 3,3kg ja säkä n.29cm.
Pe ja la oli aika kylmä ja ei reenailtu oikeestaan muuta kuin vähän temppuja. Isoille koirille pitkästäaikaa jumppapallolla tasapainottelua ja Flipin kanssa ollaan alettu treenaamaan sivulletuloa, tolpan kiertämistä ja tassujen laittoa kuppiin.
Su lähettiin heti aamusta hallille. Limpun kanssa vähän kaikenlaista reeniä, lähinnä kuitenki tehtiin seuran uutta pussia, muurilta tiukasti kääntymistä ja ansaesteiden ohitusta. Välillä meni ihan hyvinkin, mutta pääsääntösesti tuntu etten mä osaa ollenkaan ohjata. No, halusin loppuun tehä jonkun onnistuneen pätkän ja onnistuttiinki tekemään pari tosi hienoa viskileikkausta muurilla. Jes!
Fanny pääsi vähän hömpöttelemään pussia, putkea ja muurin takaakiertoa lähinnä.
Flip teki putkea sekä suorana, että mutkalla ja pussia kangas kokonaan ylhäällä ja ihan kivasti meni. On tosi kiva nähä kuinka se on selkeesti siitä super innoissaan :)
Hallilta suunnattiin vielä joulumarkkinoille, jossa isot koirat pääsi ekaks lenkille uusiin maisemiin ja Flip oli pääasiassa sylissä ihmisten ihailtavana ja tosi reippaasti olikin :) Ja kotiin tultaessa oli aika monta tuntia hipihiljasta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti