maanantai 6. joulukuuta 2010

Pois pois porojen tieltä, porot ne kulkee keskellä tietä

Lauantaina Flip pääsi hallille Pusun kanssa leikkimään. Molemmat oli alussa hiukan ihmeissään, mutta lopulta molemmat lämpeni leikkimään ja Flippi sai kovasti pentuhepuleita :) Kivaa oli ja sovittiin että otetaan tässä lähiaikoina vielä uusiksi. Tarkotus oli hallilla myös mitata Flippi, mutta säkämittaa ei sitte löytynykään mistään. No, täytyy sitte ens to kun ikää tulee 12vko yrittää mittailla ihan kotimitalla, tosin ainaki viimeks se jäi ihan vaan yrityksen tasolle, jospa nyt onnistuis paremmin :D



Eiliseksi sain Limpulle hieronta-ajan. Yleisesti Linus oli aika hyvässä kunnossa, mutta joitakin jumipaikkoja löyty. Oikeesta etutassusta löyty ihmeellisestä kohtaa kipua ja hieroja toteski, ettei ole moista ennen nähnyt. Tultiin lopulta siihen tulokseen, että jumitus johtunee siitä syksyisestä tassuvaivasta, minkä seurauksena myös takapäässä oli pikkasen jumitusta. Selkäranka ja nikamat oli ihan ok, mutta selkärangan alapuolella, lantiolla oli molemmin puolin ja erityisesti oikeella kanssa aika ihmeellisessä paikassa kireyttä. Saatiin kuitenki aika hyvin se hoidettua ja Linus jopa jossain määrin nautti käsittelystä. Yleesä se ei rentoudu kovinkaan hyvin hierontaan, mutta nyt välillä jopa nukahti. Sovittiin uusintakäsittely parin víikon päähän.



Meillä tässä lähimetsissä liikkuu paljon poroja varsinki näin talvella. Kesällä niitä harvemmin näkee eikä koiratkaan niiden perään kesällä ollu. Mutta nyt on melkein mahotonta pitää Limppua tuolla metässä irti, se on niin noiden elukoiden perään. Fannyn mielestä viis niistä eläimistä, ne jätökset on niitä parhaita.. Joten tällähetkellä metsälenkit on aika turhauttavia. Joko saa kokoajan tarkkailla ympärilleen ja lähinnä Limpun käytöstä, että millon haistaa jotaki tai sitten roikkua hihnassa "ihan pikkasen" nykivän Linuksen perässä. Ja hihnalenkit ei myöskään pura Limpun energiaa ollenkaan vaikka kuinka pitkään olis, joten ollaanki nyt harrastettu enemmän esim. hankihyppelyä lelun perässä. La tuli aamulenkillä kolme poroa vastaan ja voi kauhia sitä Linuksen vetoa. Fanny ei tainnu huomata koko poroja :)Flipin kanssa käytiin tänään napapiirillä kävelemässä ja siellä olleille poroille piti tietenki Flipin räksyttää häntä pystyssä. Hassu pentu :D



Kuvat on nyt aika Flippi painotteisia, tuntuu että se kasvaa niin nopeesti että aina parin päivän päästä edellisestä kuvaamisesta se on taas kasvanu. Täytyy kyllä nyt tässä lähiaikoina kuvailla enemmän myös Fannya ja Limppua :)

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia, Pusukin näyttää kerrankin isolta:) Minun otoksissa oli vain epäselviä mustia vauhtipalloja... Otetaan tosiaan pian leikkisessio uusiksi, mutta sitä ennen hu treenataan.

    VastaaPoista