keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kaikenlaista

Pikkasen on pitäny kiirettä tässä eikä oo oikein kerinny blogiakaan päivittää. Mutta Flippi on oikein mainio pentu :) Tosi reipas, kiipeileminen on ihan parasta (menis portaita edestakaisin vaikka koko ajan jos sais..)Naksuttimen on tajunnu jo aika hyvin, istuminen, maahanmeno, luoksetulo ja katsekontaktin otto alkaa kanssa jo sujua. Flippi on kanssa tosi kova taistelemaan lelusta ja ääntäki löytyy ihan kiitettävästi ;) Linus on antanu jo senverran periksi, että pari kertaa ovat Flipin kanssa vetäneet samaa lelua ja ulkona on juostu yhessä.
Ainoa ongelma, mikä nyt on esiintyny on pissailu. Flippi kyllä tekee sisällä paperille tosi hyvin ja ulkona melkein aina kun sen sinne vie. Mutta. Nyt on ihan parin viime päivän aikana ilmenny sellanen uus juttu. Flippi saattaa olla just käyny ulkona pissalla, sitte se tulee sisälle ja lirauttaa paperille pari tippaa. Käy lipasemassa vettä ja taas lirauttaa. Leikkii ja lirauttaa. Ja kohta taas lirauttaa.
Eka aattelin, että johtuu tosta kun käy aina vähänväliä juomassa, ikäänkuin vaan sen takia että se on hauskaa. Mutta jos sen kanssa leikkii ja puuhailee niin sillon voi olla pissaamatta vaikka kuinka kauan, ikäänkun se ei aattelis sillon koko asiaa. Mutta voiko tuon ikänen jo merkkailla jotenkin? No sitte tuli vielä mieleen, jos ollaan oltu liikaa ulkona ja on saanu pissatulehduksen tms. täällä kuitenkin on ollu tosi kylmä ilma. No, tänään sitte vietiin pissanäyte eläinlääkäriin, soittivat just että ei ollu näkyny näytteessä verta tai mitään muutakaan tulehdukseen viittaavaa. Ja ohjeeksi seurailla ja viedä uus näyte jos näkyy verta tai on kivun merkkejä. Ell sano myös, että saattaa johtua siitä kun on kuitenkin niin pieni pentu vielä, että ei jotenkin osaa hallita rakkoaan. Mutta kyllä se aikasemmin on kuitenki osannu. Ärsyttää kun ei yhtään tiie mikä sillä on :( Onko kellään kokemuksia mistään vastaavasta?

Flippi on siis kuitenki ollu tosi pirteä ja reipas. Pari kertaa ollaan nyt käyty hallilla, pari kertaa eläinkaupassa ja kerran kaupungilla. Pyörät on pikkasen pelottavia, mutta ihmiset on tosi kivoja ja autotkaan ei pelota :)
Limpun kanssa viime viikolla perit reenit, ke ja la. Ke tehtiin sellasta melkein kuin jaakotus+sylkkäri yhistelmää, mutta ei kuitenkaan, en mie osaa selittää. Onkohan tolle joku nimi?
La reenattiin lähinnä A-putki erottelua ja keppien leijeröintiä. Ja Limppu oli niin innoissaan että sillä valu kuola jo siinä vaiheessa kun tajus että pääsee liitelemään :D
Muuten ollaan iltasin naksuteltu kaikkien kanssa ja päivisin puuhailtu kaikenlaista, mulla kun on nyt koeviikko ja tällaset luksuslyhyet päivät. (Nojoo, illat onki sitte lukemista..)
Viikonloppuna on sitte vuoden vikat kisat ja Limpun kanssa peräti 6 starttia :)
Ja ainiin, Flip painoi viime torstaina (9vko) 2600-2700g (meillä on vaan 100g tarkkuudella oleva puntari ja paino vaihteli just tossa välissä). Huomenna taas punnitaan kun täyteen tulee huimat 10vko! 9vko kuviakin ja muutenkin kuvia on tullu otettua, mutta laittelen niitä joskus myöhemmin, me lähetään nyt lenkille isojen koirien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti