sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Saanko esitellä!


Ihan ekaks keskiviikon reeneistä. Tehtiin muutamaa pätkää, missä teemana keppikulmat. Yhellä pätkällä sai tehä kanssa monta leikkausta ja ne ei toiminu sitte yhtään. Mä en osaa, eikä kyllä Linuskaan. Mutta tartteeko osata, jos käyttää sitä vaan sillon kun on ihan ihan pakko? ;) Nojoo, menee reenilistalle, vaikka leikkaukset on musta oikeesti ehkä kaikista tylsin ohjauskuvio mitä tiien, mä vaan oon aina tottunu paikkaamaan leikkaus kohat jollain muulla ohjauksella. Ehkä johtuu siitä etten mä vaan osaa. Keppikulmat oli sitte taas tosi jees! Ja ne on oikeesti yks meiän suurimmista vahvuuksista :)

To-aamuna puoli kuudelta suunnattiin auton nokka kohti Tamperetta. Olihan siinä autossa istumista, kun takas kotona oltiin vasta yöllä puoli kahelta. Mutta mitä sitä ei tekis sen kauan haaveillun pennun eteen ;)
Elikäs nyt kotona on Cardiwe's Amazing Black, tutummin Flip. Automatka meni lopulta oikein kivasti, alussa tais vaan vähän pientä jännittää ja se oksensi kolmesti. Mutta loppumatkan nukku sylissä tosi hyvin ja teki pisut reippaasti ulos :)
Flip on ollu oikein reipas pentu ja virtaa sillä kyllä riittää. "Kaikki mikä liikkuu on ihanaa" on Flipin tunnuslause. Toiset koirat pikkasen pelottaa, mutta muuten sitä ollaan tosi reippaita. Ulkona oon pitäny sekä hihnassa, että vapaana ja molemmat sujuu jo hyvin. Fanny käy aina välillä pikkasen haistelemassa, mutta muuten se on aika välinpitämätön pentua kohtaan. Linus, kuten arvelinkin on ollu aika mustasukkanen ja murisee pennulle aina välillä. Eipä se kuitenkaan vihanen ole, enemmänkin se taitaa pitää Flippiä pienenä ällöttävänä pentuna. Mutta eiköhän tää yhteiselo tästä pikkuhiljaa..

Eilen käytiin hallilla ja Flippikin pääs ekoihin "treeneihinsä". Limpun kanssa tehtiin pakkovalssia, niistosokkaria ja putkijarrutusta. Pakkovalssit meni kivasti, täytyy vaan muistaa ottaa tarpeeksi tiukasti käteen kiinni. Niistosokkarit menee treenilistalle. Ne toimii vaan sillon jos hypylle tullaan takaakiertona, mutta jos tullaan vauhdista suorassa linjassa, niin ei reagoi käteen mitenkään. Putkijarrutukset toimi vaihtelevasti, mutta tosi epävarmoja ne silti on.
Fannykin pääsi hallille hömpöttelemään, vähän temppuilemaan ja leikkimään.
Flip pääsi leikkimään ja aluksi oli vähän peloissaan Limpun haukkuessa häkissä, mutta pian se ei sitä enää huomannukkaan. Leikki tosi reippaasti, sai hepuleita ja juoksenteli ympäri hallia. Reenattiin kanssa pikkasen istumista. Niin ja Flip alkaa pikkuhiljaa tunnistamaan jo nimensä ja reagoimaan siihen.

3 kommenttia:

  1. Kyllä toi pieni tulokas on sitten suloinen :) Pitänee tässä sopia treffit hallille Seela osaa niin nätisti leikkiä.

    Merja

    VastaaPoista
  2. Onnea uuden tulokkaan johdosta!! :)
    On se kyl niin söpö..<3

    VastaaPoista