perjantai 10. syyskuuta 2010

Perjantain reeniraporttia

Tänään käytiin kentällä reenaamassa. Teemana oli takaakierrot, puomi, twisti ja pujottelu "tyhjään" ja vielä sillain, että mä otin etäisyyttä ihan reippaasti kepeistä enkä menny saattamaan loppuun asti. No tossa pujottelussa ei ollu kummankaan kanssa mitään ongelmaa.
Hypyt oli matalalla, tais olla 30 tai 35cm.
Fanny oli taas jostainsyystä aika väsyneen olonen, tai itestä ainakin tuntu siltä. Videolta katottuna näytti kuitenki tekevän ihan hyvin ja innolla töitä, että en tiie sitte onko vaan mun omaa ajattelua, ettei oikeen kulje. No, takaakierrot ja twistit ainakin toimi Fannylla, puomi oli kanssa aika jees. Ja keskityttiin sitte tekemään muutama lyhyempi, ihan 4-5 esteen pätkä, jollon kyllä veti täysillä. Pitäs ehkä nyt jonkinaikaa reenata vaan lyhyitä pätkiä, että saa palkattua mahollisimman usein ja into säilyy.


Vitsit että mie oon ilonen, että Limppu alkaa olla kunnossa! Ainakin nyt näyttää siltä. Pikkukiituri meni oikeen hienosti ja vitsit että sen puomi oli hieno! Mä pystyin jäämään tosi kauas taakse ja Limppu veti täysillä kontaktille ja etutassut maahan. Keinua tehtiin kanssa ja veti sen ihan päähän täysillä, enkä sitte uskaltanu sitä montaa kertaa tehä ko tuntu että tassu saattaa saada aika kovan tärähdyksen siinä, tuli jotenki paljon nopeemmin ko yleensä. Muutenki meni tosi jees, nyt vaan pidetään peukut pystyssä, että tassu pysyy ok:na!

Nää oliki sitte tän viikon ainoo treenit, Fannylle yritän kerätä motivaatiota ja Linusta en uskalla tassun takia vielä kauheesti kuitenkaan rasittaa. Ens viikolla ehkä yhet kevyet reenit ja viikonloppuna kisoihin. :)

Muuten ollaan puuhasteltu pikkasen tokojuttuja ja Fannylle aloin opettaa pää tyynyyn-temppua, joka tosin vielä on aika vaiheessa. Limppu on tehny tempuista lähinnä "piiloon"-temppua (eli menee mun jalkojen väliin) ja kosketusalustaa ollaan kanssa tehty. Niin ja kävipä Limppu tossa yhtenä päivänä vielä pulahtamassaki lenkin varrella olleessa lammessa. Kauaa en uskaltanu antaa pulikoida, kun aika kylmältä tuo vesi kyllä jo tuntu. Mutta kyllä näki kuinka paljon Limppu rakastaa uimista, se oli ihan intona kun pääsi veteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti