maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen

Joulu vietettiin leppoisasti leväten, syöden ja lenkkeillen. Tarkotus oli käydä hallilla monta kertaa joulun aikaan, mutta eipäs sitten käytykään. Mä tulin nimittäin kipeeksi ja sen lisäksi jalassa on jonkun asteinen rasitusvamma. Lääkärin mukaan pitäis mennä itsestään ohi. Kävelemään pystyn nyt onneksi, mutta juokseminen tuntuu vaikeutuvan.

Perjantaina käytiin kuitenkin hallilla tekemässä jotain pientä. Linus keskittyi kontakteihin, Flip keppikulmiin. Linuksen puomin kanssa tulin lopulta kaiken pähkäilyn jälkeen tulokseen, ettei juoksupuomi oo kuitenkaan järkevä. Joten nyt vahvistetaan puomia kosketusalustalla ja näyttäis toimivan.

Tänään käytiin tekemässä vähän lisää keppikulmia ja lisäksi kääntymistreeniä. Flip tarttee vielä tosi paljon vahvistusta ja treeniä keppikulmiin. Oonkin nyt vaikeempia kulmia tehny niin, että ekassa välissä on ollu verkko, jotta oon saanu palkattua oikeista suorituksista. Kun kerran tai kaksi tekee verkon kanssa, niin hakee sen jäkeen kyllä melkeen 100% oikeeseen väliin :) Keppikulmatreenit jatkukoon siis ensi vuonna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti