maanantai 10. joulukuuta 2012

Flip sydänultrassa



Jos alotetaan vaikka terveysjutuilla. Viime tiistaina lähdettiin käymään Oulun Akuutissa eläinlääkäri Outi Niemelän luona. Oli siis tarkoitus tutkia Flipin sydän, kun siellä se lievä läppävika viimeksi kuului. Flippiä jänskätti älyttömästi, turkkikin hilseili. Ensin sydäntä kuunneltiin ja selvä sivuääni kuuluikin. Kuulema 3-4 asteikolla 0-6. Sitten ultrattiin pitkään ja hartaasti. Mutta kaikki oli aivan normaalia! Eri osien toiminnat, mittasuhteet ja kaikki mahollinen. Missään ei mitään normaalista poikkeavaa. Ell ei osannut selittää mistä tällainen voisi johtua, mutta sanoi että on muutamalla muulla sheltillä törmännyt samaan. Että on selkeä sivuääni, mutta rakenteellisesti kaikki normaalia. Nyt siis aivan täysin normaali elämä jatkuu. Vuoden päästä käydään vielä varmuuden vuoksi ultraamassa uudestaan, mutta mitään syytä huoleen ei pitäisi olla. Niin paras juttu! :)



Reilu viikko sitten kisailtiin Pellossa viimisen kerran tälle vuodelle. Flipin vika nolla ei ollut kaukana, mutta jäi vielä odottamaan ensi vuotta. Ja huono huono minä kun en ottanut A:ta uudestaan vaikka tuli läpi. Pusun kanssa kirmailtiin pari nollavoittoa. Iso kiitos vielä Ullalle, että oon saanu Pusua tän syksyn ohjata! Linuksen kanssa ei tällähetkellä oo minkäänlaista kisarutiinia ja se näkyy tuloksissakin. Hyppäriltä tosin nollavoitto, mutta muuten ei tuloksilla juhlittu.



Nyt ollaan keskitytty treeneissä ihan perusjuttuihin ja pikkasen tekniikkaankin siinä sivussa. Flipille estevarmuutta ja takanaleikkauksia. Linukselle välistävetoja, tiukkoja käännöksiä ja päällejuoksuja. Tarkoitus olis jatkaa perustreeniä vielä ainakin tammikuu ja sitten siirtyä enemmän ratatreenin pariin etenkin Linuksen kanssa, jotta kioissakin alkais taas radat pysyä paremmin kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti