maanantai 26. marraskuuta 2012

Rallatellen

Oltiin koko viikonoppu Oulussa kisaamassa. Saldona yks nolla kaheksasta startista. Ehkä siis huonoiten ikinä menneet kisat, mutta mua vaan hymyilyttää. Mitä tää tämmönen on?

Linus oli vallaton. Irtos kaikille mahollisille ansaesteille eikä kuunnellu ollenkaan. Mentiin niin surkeesti, että mua vaan nauratti. No ainakin Linus liikkui suht hyvin, jos jotain positiivista radoista hakee.

Pusu vastasi viikonlopun ainoasta nollasta. Käänty tosi tosi pienillä kaarroksilla. Vähän ihmetteli kun oltiin reissussa ilman Ullaa, mutta hyvin sitten lopulta kuitenkin aina radoille lähti.

Fip oli super. Ekalta radalta vitonen, vedin ite hypyn ohi. Oli musta kyllä kymppi, mutta kiltti tuomari ei antanut toista kieltoa. Toinen rata meni rallatteluksi, mutta siinäkin oli hyvät puolensa. Jäi esim. A:lla hyvin odottelemaan kun juoksin ohi ja kehuin. Kepit oli hyvät, mutta lähössä ei vieläkään oikein malta odottaa.

Huonoja tuloksia, hyvä mieli. Outoa. Ens viikonloppuna toivottavasti jo vähän parempia tuloksiakin.

Fannykin pääsi turistiksi mukaan, koska rakastaa reissaamista. Lauantain kisojen jälkeen en tosin ollu ihan varma oliko kauhean fiksua ottaa sitä mukaan.. Kun nimittäin palasin autolle, Fanny oli repinyt repun auki ja ottanut sieltä koirien energiaruokajauhetta (tai mitä lie onkaan nimeltään) ja levittänyt sen takapenkille. Siinä se sitä sitten mussutti kuono valkoisena valkoisella takapenkillä...

Rupesin muuten viime kirjotuksen jälkeen ihan tosissani miettimään sitä Linuksen kontaktia. Tai siis lähinnä sitä, että oisko se juoksupuomi sitten kuitenkin mahollinen vaihtoehto. Sitä ois nyt tarkotus viikonlopun kisojen jälkeen kokeilla. Jos tuntuu että on ihan järjetön, niin sitten pitää taas miettiä. Nopeasti ne ajatukset joskus vaihtuu..

Ps. Reilun viikon päästä on Flipille varattu aika sydäntutkimuksiin. Saa pitää peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti