tiistai 2. lokakuuta 2012

Huippu viikonloppu

Reilu viikko sitten onnistuin juoksulenkillä vääntämään mun jalan taas jotenkin niin että kaikki treenit jäi sitten viime viikolla väliin ja muutenkin lenkkeiltiin vaan kevyesti koko alkuviikko.

Lauantaina lähettiin aamusta poikien kanssa sitten kohti Pyhäjärveä ja jalkakin vaikutti ihan ok:lta. Eka kakkosten rata oli hyppäri ja melkein pelkkää juoksemista. Flip eteni kyllä yllättävän hyvin, mutta silti tuntu ettei pakka pysy ollenkaan kasassa. Muutama rimakin tais kolahtaa ja ylimääräsiä pyörähyksiä tuli useampi, niinkuin videolta näkyy. Tossa ennen rengasta rupes naurattamaankin jo :) Mutta ihme kyllä se oli nolla ja toinen luva kakkosista. Vaikka tää meiän eteneminen on vähän hidasta, niin edetään näköjään kuitenkin. Enää yks nolla ja kolmoset kutsuu :) Tokalla radalla tuli pari rimaa ja palautin A:lle kun tuli läpi ja vikalta pari kieltoa.Lauantai-iltana majapaikassa Flip yritti koko illan liehitellä Pusua ja Halin kanssa löytyi välillä yhteinen leikkisävel. Linus lähinnä vahti ettei shelttien leikki menny liian rajuksi :D

Sunnuntaina oli vuorossa kolme rataa Pusun ja Linuksen kanssa. Linus kulki hyvin ja meni lujaa. Putkijarruja olis saanu tulla enemmän, parissa kohtaa valui oikein kunnolla. Mutta siitä huolimatta Limpulle triplanolla sij. 2, 1 ja 2. Pusun kanssa alkaa löytyä kans yhteinen sävel kokoajan paremmin, vaikka vielä lähössä ja heti maaliin tultaessa ettiikin Ullaa katsomosta. Yhellä radalla juoksi suoraan maalihypyn jälkeen yleisön joukkoon :D Mutta radalla kyllä keskittyy pelkkään tekemiseen. Pusulle myös trimplanolla sij. 2, 1 ja 1.Nyt on Linuksella ens vuoden nollat kasassa ja agitauko edessä. Jos nyt ainakin kuukausi, ehkä kaksikin. Mennään vähän fiiliksen mukaan. Flipkin olis tarkotus jättää tauolle loppuvuodesta, muttei ihan vielä. Muutamat kisat vielä ennen sitä ;) Tosin Flip liikkuu musta ehkä vähän huonosti ja hitaammin mitä ennen, joten hierontaa olis tiedossa ja katotaan sitten olisko järkevämpää jäädä tauolle jo nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti