maanantai 24. syyskuuta 2012

Lits läts

Viime viikolla oli kyllä semmoset iltakisailut, että. Tuuli ja vettä tuli taivaan täydeltä. Mutta eipä siinä, oon mä ennenkin tienny että tää koiraharrastus on joskus vähän hullun hommaa, joten pari iltaa tuli taas kaatosateessa vietettyä. Flip kisasi keskiviikkona. Eka startti oli ihan hirveä. Kaahoteltiin vaan menemään, hyppyjen ohi, ali ja vaikka mitä. Toinenkin oli hyl, mutta ihan ok sellanen. Syötin kepeille väärin ja A:lle kun piti mennä niin Flip vaan juoksi mun perässä. Vikan hypyn ohi tuli myös. Tekisi mieli lannistua, mutta en vielä tee sitä. Viikonloppuna luvassa kolme starttia, suunta ei voi olla kuin ylöspäin.

Seuraavana päivänä sitten oli vuorossa Pusun ja Linuksen kisat. Oon Pusun kanssa viimeksi kisannu pari vuotta sitten ja reenattukaan ei olla nyt kuin pari kertaa. Siihen nähden meni kyllä tosi kivasti. Saatiin kaks nollaa (sij. 2 ja 4) ja hyl. Pusua on kyllä tosi kiva ohjata. Se on vähän tuommonen Flipin tyylinen, mutta paaaaaljon varmempi menijä :)

Linuksen eka ja vika rata meni siihen, että se väisteli radalla olleita isoja lammikoita sen minkä kerkesi. Sai ainakin yleisö nauraa. Ei Limppua se sade haitannut, mutta lätäköt oli superällöttäviä. Siitä on tullu hienohelma :o Jännä kyllä, keskimmäinen rata oli oikeesti hyvä eikä lätäkötkään haitannu. Puomi oli ihan super, tosin pystyin jäämään taakse ja sillon se sen ottaa yleensä hyvin. Videolta näyttää, että A:n tuli kyllä aika korkeelta. Nolla ja voitto. Vielä yks nolla puuttuis ens kesää varten, viikonloppuna sitä siis metsästämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti