sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Treeni-intoa ja Flip 2v.

Treenimotivaatio oli mulla aika hukassa tossa loppukesästä, mutta nyt alkaa agi tuntua jo ihan hauskaltakin taas ja oon jopa saanu itteni pari kertaa raahattua kentälle viikkotreenien lisäksi. Niin ja pihalla ollaan kanssa tehty vähän reeniä. Aika reipasta sanoisin. Treenitahti moninkertaistunu verrattuna pariin viime kuukauteen :)

Ja ens viikolla päästäänkin taas kisaamaan. Keskiviikkona on kaks starttia iltakisoissa Flipin kanssa ja torstaina kolme Linuksen ja kolme lainaohjattava Pusun kanssa. Kivaa :)

Flip täyttää tänään 2v. Yhtään aikuistumista ei oo kyllä havaittavissa, tosin en tiedä aikuistuukohan tuo koskaan, sellanen huliviliveikkonen se on. Mutta ehkä siksi se on just niin ihana ;)


Ihmettelin tänään blogin kävijätilastoa. Eilen nimittäin kävijöitä oli ollut tosi paljon, enkä edes mitään ollut kirjoittanut. Mutta sitten selvisi, että täällä oli annettu meille tunnustus.

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin viidelle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu, ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla, ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.Kiitoksia vain :) On aina kiva huomata että tuntemattomatkin lueskelee joskus meidän treeniblogia. Tai no ei aivan tuntemattomat, olen mäkin välillä Krumin touhuja käynyt blogista vilkuilemassa :) (Siitä vanhemmasta blogista, nyt oli kiva kun löyty tää uusikin) Ja se mitä siihen tunnustukseen tulee, niin kiitos! Vaikka en mä itseäni oikein agilityidoliksi miellä, mutta onhan se hienoa jos sellainen voi jollekin olla.

Blogeja joita seuraan on kyllä tosi paljon. Toisia tulee seurattua vähemmän, toisia enemmän. Mutta kaikkein paras koirablogi, kuten ilmeisesti monen muunkin mielestä on kyllä ehdottomasti tämä.

2 kommenttia: