perjantai 31. elokuuta 2012

Vapaa viikonloppu

Koulua oli viime viikonloppu (ja taas seuraavakin) ja mulla oli tosiaan Linus mukana ja sai siellä parilta mun opiskelukaverilta hieronnan samalla kun mä hieroin toisten koiria. Vähän oli takana kireyttä, muuten ihan hyvässä kunnossa. Fannynkin hieroin tässä yhtenä päivänä ja raukka oli ihan juntturassa vähän kaikkialta. Tosi kevyesti oli pakko hieroa ja tossa viikon tai kehden päästä vois kattoa uudelleen. Tulin siihen tulokseen, että agin lopettaminen yhtäkkiä ei varmasti tehnyt kropalle hyvää vaan olisi pitänyt vähitellen vähentää treenaamista/kisaamista. No nyt täytyy vaan paljon venytellä ja hieroa niin eiköhän mummelikin saada taas kuntoon :)

Treenattu ei olla paljoa, mutta se mitä ollaan niin on keskitytty kontakteihin ja tiukkoihin käännöksiin etenkin pituudella. Linuksen A on taas tosi huono, pakko keksiä talvella joku uus systeemi siihen. Flip on lisäksi tehnyt pihalla vähän keppilähetyksiä.

Mutta koska nyt ei taaskaan oo enempää kerrottavaa niin laitetaas vaikka vähän kuvia tältä päivältä kun käytiin Ounasvaaralla lenkillä, Severi oli matkassa myös.Ps. Mulla on nyt eka viikonloppu moneen kuukauteen kun ei oo mitään kisoja, koulua, kouluttamista tms. koiramaista menoa sovittuna. (Paitsi pari harjotushierottavaa ja ehkä treenit, mutta niitä ei lasketa ;) Mitä ihmettä sitä nyt tekee? :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti