tiistai 1. helmikuuta 2011

Pikapäivitys

Viime viikolla reenailtiin pariin otteeseen. Limpun kanssa keskiviikon treenit oli ehkä parhaimmat taas aikoihin! Fannyn kanssa päätin nyt reenailla vaan itekseen kun käydään hallilla, turha sen kanssa on ryhmäreeneissä käydä kun ei kulje. Tosi jännä kyllä että jos oon yksin hallilla niin kulkee kyllä hyvin. Hmm..

Viime viikon suurin uutinen oli ehottomasti sähköposti siitä että päästiin Linuksen kanssa EO-joukkueeseen! Oon kyllä niin ilonen! Heinäkuussa siis suunnataan joukkueen kanssa Itävaltaan ja kaiken huippu on se, että joukkueessa on tosi paljon tuttuja, kivaa :)

Flipin kanssa on jatkunu kontaktireenit, ollaan tehty erilaisilla alustoilla ja alkaa jo aika hyvin sujua. Jalkojenvälistä pujottelua ollaan aloteltu ja sivulletulo sujuu jo aikasta hyvin. Ja hampaita putoilee jo ihan kivasti ;)

No mutta nyt täytyy mennä jatkamaan kokeisiin lukemista.. mut kiva on se, että näin koeviikolla pääsee päivällä valosalla lenkkeilemään. Just tultiin metsälenkiltä ja oli aivan mielettömän hieno ilma! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti