lauantai 12. helmikuuta 2011

Pohtimisia

On taas ollu muka niin kireistä ettei oo kerinny kirjotella. Tosin oli mulla tossa koeviikko ja varsinki illat meni aikalailla lukemiseen. Käytiin me toki koirien kanssa reenaamassa ja päivällä valosan aikaan oli kiva tehä pitkiä lenkkejä. Tällä viikolla pakkasta on parina päivänä ollu kyllä lähemmäs 30 astetta ja lenkit on jääny vähän normia lyhyemmiksi. Tänään pakkasta oli päivällä "vain" 16 astetta ja aurinko paisto tosi ihanasti. Tais olla tän talven paras lenkkeilypäivä tähän mennessä :)


En nyt jaksa erikseen muistaa miten kaikki reenit on menny tällä ja viime viikolla, mutta vaihtelevasti ne on tainnu sujua. Epiksissä viikko sitte ekalla radalla Linus ei kulkenu mihinkään. En tiie sitte oliko lämppälenkillä vetäny ittensä liian hapoille ko juoksenteli metässä aika pitkään edestakasin. Tokalla kuitenkin kulki kivasti, oma ohjaus oli parempaa ja tehtiin ihan jees nolla mistä jäi kiva fiilis. Omissa reeneissä maanantaina puomi oli pitkästäaikaa sellanen, minkä sen toivon olevan. Meni täysiä loppuun vaikka jäin ite jälkeen ja odotti päässä. Jes! Onnistuin tekemään sitte sellasen vauhtisuoran, mikä tuotti päänvaivaa ihan kunnolla. Kepeiltä lähetin Linuksen keppien toisellapuolella olevalle hypylle ja ite leijeröin kepit. Hypyn jälkeen oli vielä pituus ja sitte mutkaputken väärään päähän, missä toinen pää oli kovasti tyrkyllä. Ei siinä muuten olis ollu ongelmaa, mutta leijeröinnin takia olin niin pahasti myöhässä etten meinannu saada ohjattua oikeeseen päähän putkea. Sain sitte lopulta toimimaan sen kun en menny loppuun asti kepeillä saattamaan vaan jäin puoleenväliin ja lähetin sieltä. Kerran tuli tokavikavälistä pois. Tätä pitää kyllä muistaa reenata nyt useesti ja siksi sen tänne kirjotin, vaikka tosta selityksestä tuskin kauheesti saa mitään selkoa :D


Flipin kanssa ollaan tehty sylkkäreitä kahella siivekkeellä ja meni tosi hienosti! Jännä että se osaa ne noinkin hyvin, vaikka vähän ollaan niitä vielä esteillä reenattu. Mutta onni on pari pihlajaa pihalla, joiden avulla ollaan paljon takaakiertoja ja sylkkäreitä reenattu ;)


Fannyn agilityn suhteen mulla on nyt aika ristiriitaset fiilikset. Toisaalta Fanny täyttää huhtikuussa 10v. ja sillä ei oo reeneissä intoa (yksin reenatessa jonkinverran, ryhmässä ei ollenkaan.) Mutta toisaalta taas se ei tiedä mitään kivempaa kuin kisat, se käy siellä tosi kierroksilla, repii lelua ja haukkuu innosta, mitä harvemmin muualla tekee. Se on selkeä kisakoira. Fannylla on kesän arvokisanollat kasassa, joten sen puolesta vois kisaamisen jättää vähemmälle ja keskittyä muutamaan starttiin ja reenaamiseen ettei pakka sitte kesällä ihan kokonaan hajoais. Mutta ko huvittais kisata, muttei reenata. Ja samaa mieltä taitaa olla tosiaan myös Fanny. Mutta eihän sellanen taas toimi, sen oon nähny ennenkin. Lisäksi vielä vähän kaivertaa se mahdollinen hyppyvalion arvo. Sillä on hyppyradoilta vaan yks voitto ja valioksi se vois tulla ens syksynä. MUTTA. Sillä on hyppäreiltä ties kuinka monta kakkossijaa, joissa mä ite oon ollu sen voiton "eesssä" Linuksen kanssa. Mutta ko en mä tiie. Pitäskö mun laittaa se puoliks jo eläkkeelle vai ei. Toisaalta kyllähän se nytkin on jo vähemmällä reenillä. Ääh, liian vaikeeta. Arvikisat tosiaan on luvassa vielä ainakin tänä vuonna, jos vaan terveys sen sallii. (Tällähetkellä Fanny on siis ihan terve.)Severi on nyt meillä ollu pari päivää hoidossa. Linuksen kanssa niillä oli alussa vähän ärinää, mutta pian ne jo taas tottu aikalailla toisiinsa. Viimeksi Severillä ja Flipillä ei oikeen synkannu, mutta nyt ne on lenkillä jopa juosseet ja leikkineet keskenään. Kiva kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti