sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Väsyviikko ja Flip 4kk

Huhhuijaa, on kyllä tosi rankka viikko takana kaikinpuolin. Monestaki syystä oon ollu tosi kiireinen ja väsyny, tosin suurin syy taitaa olla tää lomailusta toipuminen. Väsymyksestä huolimatta aksatauko loppu ja kunnon reeniviikko nyt takana.

Ti käytiin ekan kerran uuessa hallissa, on se kyllä hieno <3 Vaikka ei ookaan mikään super iso, niin siitä huolimatta ihan luksus edelliseen verrattuna ja pystyy kuitenki tekemään kunnon juoksutreenejä. Tehtiin putki-puomi erottelua, persjättöjä ja putken väärää päätä. Fanny liikku ihan kivasti ja Limpun kanssa oli tosi kiva mennä, mutta persjätöissä meinas tulla kiirus. Flipin kanssa tehtiin mutkaputkea ja takaakiertoja ja pikkumies oli kovin pätevä <3 Selkeesti vaan pitää treenata paljon eteenmenoa, takaakierrot sujuu tosi hyvin, mutta eteenmenossa jää kattomaan vaan ylös.

Ke oli sitten ryhmäreenit. Ja oli huonoimmat reenit meiltä sitte aikoihin. Oikeesti. Fanny ei liikkunu mihinkään. Puomin ja putket juoksi kovaa, mutta hyppäs tosi huonosti. Fanny on nyt lenkillä muutaman päivän aikana välillä aina kävelly selkä kyyryssä sillain oudosti. En tiie sitte onko selässä ongelmia vai missä, mutta yritän saada ens viikolle hieronta ajan. Ei reenata nyt ollenkaan, viikonloppuna ois kisat mutta pitää kattoa missä kunnossa Fanny sitte on.
Linus taas ei kääntyny minnekään. Ei tepsiny suhina eikä mikään ja puomi valu myös tosi pahasti. Hohhoijaa. Oli kyllä aika surkee fiilis näiden reenien jälkeen.

To oli koirilla lepopäivä, pelkkää lenkkeilyä vaan, mie kävin hallilla kouluttamassa.
Pe jotain pientä kotitreeniä ja la aamusta hallille. Plussa sille että mie oikeesti suunnittelin kunnolla reenit! ( Ja MEINASIN unohtaa suunnitelman kotiin..) Fanny oikeestaan vaan temppuili, mutta nyt sillä oli intoa ihan eri tavalla kuin keskiviikkona. Riippuukohan sen treenimotivaatio oikeesti vaan päivän fiiliksestä? Oli nyt ihan täpinöissään, riepotteli lelua ja teki kaiken ihan täysillä.
Limpun kanssa oli kääntymisreeni osa 1. Tulin siihen tulokseen että suhina ja hidastus on paras meille, vaikka vauhdin joutuuki ottaa kokonaan pois. Kaukaa jos lähettää niin lentää vaan suoraan eikä oo tietoakaan kääntymisestä. Suhinan tosin täytyy olla ihan kunnollinen, jotta toimii edes jotenki. Tehtiin myös niin että jätin lelun heti siivekkeen taakse kääntymissuuntaan ja sillon toimi ihan ok:sti. Paljon pitää vielä reenata, mutta en mie vielä oo ihan toivoa menettäny, vaikka ke siltä tuntuki..
Flipin kanssa irtoomista ja eteenmenoa kolmella siivekkeellä. Napikupin kanssa onnistuu, muuten jää kattomaan mua ja tulee vaan perässä.
Illalla tehtiin Flipin kanssa vielä kotona kontaktitreeniä ja alkaa jo sujua aika kivasti :)

Oltais päästy nyt viikonloppuna Linuksen kanssa B-maajoukkueleirille Haukiputaalle ja oikeestaan oltiin sinne jo lähössäki. Tää viikko vaan on tosiaan kaikinpuolin ollu tosi rankka ja ens viikosta on todennäkösesti tulossa sellainen myös, joten päätin sitte to-iltana, että jäädään kuitenki kotiin. Toisaalta harmittaa tosi kovasti, leirillä olis varmasti ollu ihan huippureeniä ja se ei olis ollu edes kovin kaukana meiltä. Mutta parempi ehkä oli kuitenki näin. 13,5h reeniä kahen päivän aikana jo valmiiks rättipoikkiväsyneenä ei kuulosta ihan parhaalta maholliselta tilanteelta, joten lepo oli tässä tilanteessa ehkä se parempi vaihtoehto.

Ja Flippan täyttää tänään kokonaista 4kk! Painoa on nyt 4,7kg ja korkeutta 33,7 cm.Lopuksi vielä pari videopätkää tiistain treeneistä Flipin synttäreiden kunniaksi:
Flip agiliitää 1
Flip agiliitää 2

2 kommenttia:

  1. Ihana Flip! Siitä tulee kyllä hyvän kokoinen medi!! :D

    VastaaPoista
  2. Niin on kyllä! Ja joo, aika iso siitä on kasvamassa :D

    VastaaPoista