lauantai 8. tammikuuta 2011

Kotitreeniä

Oikeet aksareenit on nyt edelleen ollu kokonaan tauolla, halli on toivottavasti ens viikolla siinä kunnossa että päästäis jo reenaamaan kunnolla. Mutta koska mie en oikeen koskaan osaa olla reenaamatta mitään, ollaan sitte tässä kehitelty kaikenlaista muuta tekemistä kotosalla.

Limpun kanssa ollaan pari kertaa käyty tällä viikolla juoksemassa kun pakkanen on pikkasen lauhtunu. Isojen kanssa ollaan pihalla pikkasen kanssa kepitelty ja otettu keinua ja kaikkien kanssa tehty pihalla ja lenkillä puun kiertoja. Sisällä ollaan naksuteltu kaikenlaisia temppuja ja koordinaatiojuttuja. Nyt saatiin kanssa sisällekin sellanen kontaktin palanen ja ollaan sillä reenattu kontakteja. Flip oppi tosi nopeesti mitä siinä pitää tehä ja ollaan sen kanssa leikittyki useesti "kontaktileikkiä" ja Flip tarjoaakin jo ihan ite oikeeta asentoa kun tietää että siitä saa namia :D Putken kanssa se on keksiny sen mielestä tosi kivan uuden leikin, että putkea kuuluu juosta ympäri ja sitte pari kertaa hyppiä sen yli eestakas ja sitte mahollisesti sujahtaa sen sisään että saa palkan. Kiva.. :D

Ja Flip on kyllä niin innokas reenailija muutenkin että! Nyt kun meillä ei oo olohuoneen lattialla vielä mattoa niin ollaan reenattu sellasen koirien ison ja pehmeen mattoalustan päällä. Ja heti kun alusta otetaan esille niin pikkukoira alkaa hyppiä ihan vallattomasti, juoksee maton päälle ja saa hirmuset hepulit :DPe Flippan kävi toisissa rokotuksissa ja meni taas tosi kivasti :) Ell piti pusutella oikeen kunnolla ja raksuja napostellessa ei piikkiä edes huomattu. Painoa oli tullu edelliskäynnin jälkeen kilo lisää, nyt puntari näytti 4,3 kg. Ja kotimittauksessa tänään sain korkeudeksi 33,1cm. Ja ikää tulee viikon päästä 4kk.

Fannyn turkin suhteen tein radikaalin ratkasun ja vedin sen melko lyhyeksi näin keskellä talvea. Se oli vähän niinkuin puolihuolimattomasti päässy takuttumaan ja aattelin että parempi leikata se nyt kuin ootella kesään. Nyt on mummeli saanu kovimmilla pakkasilla ja pidemmillä lenkeillä käpytellä sitte sekä villapaidassa, että manttelissa ettei vilu yllätä :)

Mä pitkään mietin, kirjotanko tänne ylös meidän tavotteita tälle vuodelle vai en. Suurin tavote ja toive on tietty se, että koirat pysyis terveenä. Muitakin tavotteita toki on (ja aika paljon onkin..) mutta taidan pitää ne nyt salassa ainakin toistaseksi ;)
Itelle suurin tavote on treenien tehokkaampi suunnittelu ja toteutus. Tähän mennessä oon kyllä tarkkaan miettiny mitä millonkin reenataan, mutta liian usein se on menny lopulta kuitenkin sellaseksi, että treenien jälkeen tuntuu että tehtiin sitä, tätä ja tuota, mutta mitään ei saatu kunnolla toimimaan. Vieläkin tarkempaa suunnittelua siis täytyy tehä :)

Ens viikolla voitais siis mahollisesti päästä jo uuteen halliin reenailemaan, ihan huippua! Kahen viikon päästä olis sitte Kemissä pakkasrallit, ilmotin Limpun kaikkiin kuuteen ja Fannyn yhteensä neljään starttiin. Mietin pitkään ilmotanko Fannya ollenkaan, mutta aattelin että yritetään nyt oikeesti metsästää sitä toista hyppysertiä, jos vaikka joskus se hyppyvalion arvo vielä saavutettais, nähtäväksi jää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti