maanantai 3. kesäkuuta 2013

Huh hellettä

Parit kisaviikonloput ja muut kuulumiset pikakelauksena. Reilu viikko sitten Kemissä Linukselle 0/2. ja 2xhyl, Flipille 3xhyl. Huonosta tulostasosta huolimatta paljon positiivisia asioita radoissa, itelle pitää saada vielä se viimeinen tarkkuus ohjaamiseen.



Viime lauantaina Torniossa Linukselle triplanolla sij. 2, 5 ja 1. Muutamat kaarrokset venyi, mutta vauhtia oli kivasti kovasta helteestä huolimatta. Puomit ihan super, A:t täytyy ottaa tarkemmin. Flipille hyl, 10 ja 5. Vikalla oli taas nolla niin lähellä, mutta keinukammosta ei olla vieläpäästy yli, siitä siis vitonen. Juoksu-A myös ekaa kertaa kisoissa kokeilussa, toimi ok, mutta vaatii lisää treeniä.



Pääsykokeiden kanssa pitää kiirusta ja ohjelmassa on enää kahdet treenit ennen SM-kisoja. Tampereelle mennään iltakisoihin, vielä arvon kisaako siellä vain Flip vai myös Linus. Perjantain iltakisoissa starttaa Flip, lauantaina Linus on joukkueessa ja Flip varalla ja su Linus yksilöissä. Myös Flippis pääsee su todennäköisesti starttaamaan, nimittäin minien nollakoirana! :) Linus sai eilen hieronnan, Flipin vuoro on loppuviikosta. Takareisissä kireyttä ja vasemmalla yläselässä pari triggeriä. Selkä oli parempi kuin viimeksi, bot-kuuri taitaa auttaa :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti