sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ratatreenin puutetta

Viikko sitten oli tarkotus kisata molempien kanssa vuoden ekat kisat, mutta suunnitelmat menikin uusiksi ja Flipin startit jäi väliin. Linuksen kanssa käytiin hakemassa pari hyllyä ja yks nolla. Linus liukasteli ja suti ekalla radalla ja kahella jälkimmäisellä liikkui varoen. Mulla oli ohjaukset ja rytmitys täysin hukassa, joten huomaa kyllä että ratatreeniä ei olla tehty pariin kuukauteen. Puomi oli positiivinen yllätys, molemmilla agiradoilla lähes täydellinen! Viikon päästä ois tarkotus sitten lähteä käymään ihan ulkomailla asti kisailemassa molempien kera ;)

Torstaina onnistuneet keppitreenit molempien kanssa ja tänään käytiin tekemässä ratatreeni, teemana tiukat käännökset ja kontaktit vauhdista. Molemmilla oli kierrokset aikalailla katossa, mutta hyvät treenit saatiin aikaseksi. Linuksen A ei kestä hirveästi vedätystä ja Flip tarttis edelleen paljon vahvistusta irtoamiseen. Käännökset tosi hyviä molemmilla.

Kuva: Kaisa Heikkinen

Fanny tosiaan kävi tossa parisen viikkoa sitten ell tutkimuksissa. Keuhkot ja sudän kuulostivat normaaleilta, mikä oli kyllä yllätys kun sitä yskimistä on kuitenkin ollut. Otettiin sitten verikokeet (mihin tarvittiin lopulta molemmat tassut, neljä neulaa, ja neljä ihmistä...) ja niissäkään ei mitään hälyttävää. Vielä otetaan pissanäyte ja jos sekin ok, niin kokeillaan kipulääkitystä. Helpotus oli kuitenkin tietää että sydän, keuhkot ja veriarvot ok. Toki periaatteessa on mahdollista, että joku piilevä sairaus jossakin on. Fanny on sisällä edelleen hirmu väsyny, mutta lenkille kun oon sen "pakottanu", niin siellä juoksee ja leikkii muiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti