maanantai 4. helmikuuta 2013

Kuumuu kuumuu

Viime viikko oli aivan huippu kiireinen, mutta kahdesti kerettiin silti treenaamaan.

Torstaina oltiin pitkästä aikaa ryhmätreeneissä, tosin otin mukaan vaan Flipin. Linus liikkui keskiviikkona jotenkin oudosti, ikäänkuin vähän pompottaen joten hieroin sen to aamuna. Selästä löytyi pari triggeriä ja takareidet oli vähän kireät. Huomasin kyllä torstaina että imusolmukkeet oli vähän turvoksissa, mutta perjantaina ei enää ollut. Kumma juttu. Mutta viikonloppuna liikkui kyllä jo normaalisti ja imusolmukkeetkin tosiaan taas ok. Mutta siis niistä treeneistä. Flip kävi vähintäänkin yhtä kierroksilla kuin kisoissa, joten keskittyminen ei ollut ihan parasta.. Viime viikot kun ollaan keppikulmia treenattu, ne on mennyt lähes mistä vaan ja miten vaan oikein. Nyt ei osattu mitään.. Myös päällejuoksuissa ei lukenut vetoa ollenkaan, vaan hyppäs täysiä selän taakse. Millähän ihmeellä tuota virettä sais laskettua?

Eilen sitten tehtiin pätkää jossa mm. päällejuoksua, putki-A erottelua, avokulma kepeille ja putkijarrutus. Oli tosi onnistuneet treenit! Ja Linus liikkui taas hyvin, tais selkäjumit hidastaa pujottelemista. Viikonloppuna suunnataan tän vuoden ekoihin kisoihin!

Soitin tänään Fannylle lääkäriajan. Yskimistä ei hetkeen juuri ole ollut, mutta mummeli tuntuu olevan äärimäisen väsynyt. Ei haluais kävellä oikein ollenkaan ja sisällä lähinnä vain nukkuu. Innostuu kyllä välillä hetkeksi leikkimäänkin, mutta sitten taas menee nukkumaan. Epäilen vahvasti että sydämessä on jotain, mutta keskiviikkona se selviää. Tarkotus on ainakin tutkia sydän ja ottaa verikokeet. Toivottavasti syy mummukan väsymykseen selviää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti