sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Pikkutreenejä ja lihashuoltoa

Tällä viikolla treenattiin kahdesti. Maanantaina tehtiin sivuttausetäisyyttä + leijeröintiä puomilla, aalla ja kepeillä. Linukselle nää on helppoja, mutta vahvistus on aina hyväksi. Flip tulee vielä kontakteilla vähän vinoon, jos oon kovin kaukana sivuttaissuunnassa. Kepeillä taas kesti kaikki toistot, vaikka kepit oli seinään päin ja leijeröin putken, joten oli monen metrin päässä ja jäin vielä jälkeenkin. Iso edistysaskel tapahtunu keppien varmuudessa!Torstaina tehtiin putkijarrutuksia ja muutama hankalampi keppikulma. Linuksella putkijarru toimii vähän liiankin tehokkaasti. Lelun kanssa täytyy tätä vahvistaa, hidastaa nyt vähän liikaa jo heti putkeen mennessä. Flip kääntyy jo putkista aika kivasti, mutta vieläkin tiukemmin sais mennä. Tein loppuun vielä vähän irtoamista, täytyy sitä vikan hypyn ohi juoksemista alkaa nyt ihan tosissaan kitkeä pois.

Paljon on taas treenattavaa, mutta nyt kun mun jalka alkaa olla jo aika hyvä (eilen eka kivuton juoksulenkki!), niin eiköhän päästä vieläkin paremmin treenailemaan. Ens viikolla vielä jatketaan pikkutreeneillä, seuraavalla vois jo alotella ratatreeniä. Kisoja oon aatellu yhet tai kahdet helmikuulle ja maaliskuussa sitten kisataankin kunnolla jo :)Koirien hieronnoista oon tainnu unohtaa tänne kirjottaa... Flipin hieroin viimeksi viime viikolla. Takareidet on edelleen jumit ja lapojen takaa löyty pari triggeriä, joita tälläkin viikolla oon iltaisin koittanu hoitaa. Nuo reidethän Flipillä on aina ollu se ongelmakohta. Pari viikkoa sitten aloin kokeilla palautusjuoman antamista kaikkien treenien jälkeen ja se on oikeasti kyllä auttanut. Tätä nyt jatketaan ja ens viikolla uus hieronta, kyllä se tästä.

Linuksella reidet myös kireät ja pari jumikohtaa rintarangassa. Kyllä huomaa että koirat on iloisempia ja kulkevat treeneissäkin paremmin kun niitä säännöllisesti hoitaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti