maanantai 23. heinäkuuta 2012

Näin tälläkertaa

Huuh, enpäs oo taas kerinnyt hirmusesti tänne kirjoitella.. Tosin eipä tässä mitään ihmeempiä oo tainnu tapahtuakaan. Limpulla oli fyssari, molempien kanssa epikset ja muutamat treenit ennen viikonlopun karsintoja.

Mulla oli aika rento fiilis lähteä karsintoihin, vaikka esim. kontaktit ei oo missään parhaassa kunnossa nyt ja mun polven kunto oli pieni arvoitus. Lyhyesti sanottuna ei tehty yhtään ratavirhettä, kontaktit piti ja polvi kesti, mutta yksinkertasesti oltiin vaan hitaita. Kyllähän se harmittaa kun paikka sunnuntaille jäi kiinni yhdestä sadasosasta, mutta tuolla nopeudella ei joukkueeseen olisi kyllä ollut mitään asiaa. En kyllä oikein tiie mistä vauhdin puute johtui, mutta tälläkertaa mentiin näin. Tosi hyvät joukkueet Suomi sai! :)

Nyt tässä olis suunnitelmissa vielä aika paljon kisoja molemmille pojille loppu kesäksi/syksyksi ennen kuin ruvetaan taas treenaamaan ja vähän huilaamaan. Jätetään myös ens viikonlopun EO väliin, ehkä sinnekin sitten taas ensi vuonna.

Ps. Flip ui toissa viikonloppuna ekaa kertaa. Ite sen kyllä heivasin sinne syvemmälle, mutta mielellään tuli uudestaankin :) Kuvatodistekin ois, mutta se joskus myöhemmin kun tää kone ei nyt suostu kuvia lataamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti