tiistai 9. elokuuta 2011

Paluu arkeen

Se oli tänään sitten paluu arkeen. Tosin huomenna vasta eka kunnon koulupäivä.
Lauantaina kävin kentällä poikien kanssa. Linukselle keppikulmia, kääntymistä ja kontakteja, sekä lopuks vauhtisuoran kautta itsenäistä menoa pöydälle. Pöytä tuntuu jo suhteellisen varmalta, mutta ennen MM:miä pitää kyllä sitäki vielä reenata.
Kepeille tehtiin jyrkkiä umpikulmia niin, että lähetin tosi kaukaa ja joutu hakemaan ite. Ja oli muuten vaikeeta! Limppu hakee kulmia yleensä tosi hyvin, mutta umpikulmissa oon tottunu aina ite menemään aika lähelle auttamaan ja nyt kun jäinki kauemmas, niin eipä onnistunukaan. Tehtiin loppuun pari helpompaa kulmaa, jotta jäi kuitenkin ihan hyvä fiilis tästä. Kontaktit ok.

Flipin kanssa pientä hyppy-putki pätkää. Tehtiin myös puomia, jossa pari toistoa hyviä, kerran lensi ylösmenolta alas, kun meni vähän huonosta kulmasta. Loppuun hyppy-suora putki-hyppy-pätkää ja siinä käännöstreeniä siivekkeillä.
Tässä pieni video Flipin lauantain reeneistä. Taistelin jo muutenkin aika pitkään ton videon kanssa, joten en enää jaksanu alkaa mitään musiikkia lataamaan taustalle ja nimeäkään en vaihtanu.Sunnuntai-illan lenkillä annoin Limpun ehkä vähän turhan rajusti peuhata ja juosta pallon perässä, nimittäin illalla se vähän varo toista etutassua. Aamulla kaikki oli jo ok, mutta varmuudenvuoksi jätän tän päivän reenit kuitenkin väliin, että ollaan viikonloppuna sitten täydessä iskussa. Harmittaa vaan, kun ei olla ohjattuihin reeneihin päästy nyt aikoihin :/
Parjantaina lähetään siis reissuun, la kisataan yks startti ja su on sitte PM-kisat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti