tiistai 23. elokuuta 2011

Haaveri, synttärit ja kaarrattaa kaarrattaa kisat

Torstaina Linus ja Flip säikäyttivät kunnolla. Niille oli tullut jostain riitaa ja ne olivat ottaneet metsässä yhteen (En tiedä tilannetta sen tarkemmin, kun en ite ollut paikalla) ja Flip sitten piteli toista etutassuaan ylhäällä lenkiltä palattuaan. Vääntelin ja kääntelin tassua, mutta Flip ei reagoinut oikeen mihinkään. Kunnes yhestä kohdasta, tassun etuosasta löyty haava. Ilmeisesti siis Linuksen hammas oli siihen osunu.
Tassu oli pari päivää paketissa ja nyt jo ihan ok, eikä häiritse Flipin menoa mitenkään. Päinvastoin, ei oo todellakaan helppoa pitää Flippiä pikkulenkeillä ja pienellä tottistelulla rauhallisena ;) Tosin eilen otin sen mukaan jo pidemmälle lenkille, eikä se näyttäny tassuun mitenkään vaikuttavan. Kovin reipas ja ilonen se on ollu kokoajan ja häntä heiluu jatkuvasti, ei siis mitenkään kipeän olonen onneksi :) Viikko pitäs vielä ottaa rauhallisesti ja sitte pääsee taas kunnolla lenkkeilemään ja reenailemaan.

Lauantaina Linus täytti kokonaista 5v! Onnea Limpukkaiselle <3

Sunnuntaina oltiin Torniossa kisaamassa Limpun kanssa. Eipä menny ihan putkeen. Olin ite kyllä tosi väsyny ja näin jälkikäteen ajateltuna kisaamaan lähteminen ei ollu ehkä kauheen järkevää. Mutta agilityhullu kun on.. Ekalla radalla kaarratettiin oikeen kunnolla. Nolla kuitenkin ja riitti jopa voittoon. Toinen rata muuten hyvä, mutta neljänneks vikalla esteellä sain Limpun väärään päähän putkea. Hyppärillä tein sitten niin tyhmään kohtaan jaakotuksen, että en saanu ohjattua seuraavalle esteelle, vaan vedin ohi ja Linus säntäs vieressä olevalle renkaalle. Aika surkee fiilis oli kisan jälkeen, mutta ehkä me tarvittiin tää palautus maanpinnalle nyt. Kontaktit sentään oli tosi hyvät, jos jotain positiivista.

Tänään reeneissä putki-hyppy pätkiä, joissa pari meille tosi vaikeeta juttua. Putket imee aikalailla ja jos Linus lukitsee sen, niin on kyllä tosi vaikee saada enää sen ohi toiselle esteelle. Lisäks kääntyminen tuotti parissa kohassa päänvaivaa, mutta saatiin me nekin ihan ok:sti toimimaan. Pöytää otin kentän laidalla vielä erikseen. Huomenna Linus pääsee sitte fyssarille.


Linuksen asettelua lähtöön PM-kisoissa, hahah mikä kuva, näyttää vähän epäilyttävältä :D Kuvannut Henri Luomala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti