tiistai 7. toukokuuta 2013

Ihana kevät!

Viime torstaina päästiin aloittamaan ulkotreenikausi. Vuorossa oli ratatreenit Harri Huittisen tyyliin ja mulla oli mukana vain Flip, koska Linus sai keskiviikkona hieronnan. Kokonaisuutena meni tosi kivasti, vähän on rytmitys vielä hukassa kun on pienessä hallissa talvi treenattu. Paria käännöstä hinkattiin pienemmiksi ja puomilta tuli kerran läpi. Hyvä sinänsä, että tuli treeneissä virhe ja sain sen korjattua.

Sunnuntaina kentälle pääsi myös Linus. Tein molempien kanssa erilaisia lähtötilanteita. Niistosokkarit sais olla Flipillä varmemmat ja rimoja lentelee nyt myös aika paljon. Lisää vaan ulkotreeniä ja pitkiä estevälejä niin eiköhän se siitä. Linuksen sain myös kerran yllytettyä puomilta läpi. Myös Severi oli mukana treenaamassa ja kulki niin kivasti että mietin tässä josko senkin ilmoittaisi kisoihin, saas nähdä.

Linuksen tosiaan hieroin keskiviikkona, jumi nimittäin selvästi selkäänsä. Ja jumihan se olikin. Loppuviikosta tarkoitus hieroa uusiksi ja Flip pääsee myös käsittelyyn.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti