maanantai 8. huhtikuuta 2013

Lentäen ja kierien

Viime viikolla treenattiin kahdesti. Tiistaina pikkutreeni, jossa irtoamista ja takanaleikkauksia. Takanaleikkauksia tulee treenattua ihan liian vähän ja nytkin huomasi että rytmitys oli vähän kateissa. Perjantaina Linukselle ratatreeniä ja Flipille keppien avokulmaa ja pientä ratapätkää. Aloitin myös boxin opettamisen Linukselle, katotaan jos saatais siitä apuja A:lle, nyt vaikuttaa ainakin ihan hyvältä.Olin ilmoittanut Flipin lauantaille Ouluun kakkosten agiradoille, joten lähettiin luokkanousun myötä ihan kahestaan sunnuntaina kisaamaan pari starttia. Eka agirata oli musta aika helppo, mutta meidän meno loppui jo kuudennelle esteelle, jossa Flipin ensimmäinen lentokeinu... Otin uudestaan ja lensi taas. Otin syliin ja lähdettiin pois. Lisää keinutreeniä siis.

Toinen rata oli kiva ja haastava. Flip haki keppien avokulman tosi hyvin, mutta hypyillä sitten jäkitettiin kunnolla, pitäis vaan malttaa ohjata huolella jokainen hyppy... Sylkkäri toimi hyvin. Pussin jälkeen Flip kieri muutaman kierroksen hiekassa, oli pikkusen vauhtia ja vaarallisia tilanteita näissä kisoissa.Kisojen jälkeen kotona tein Flipille palauttavan hieronnan ja selkä oli ei niin kovin yllättäen jumissa. Tänään sitten kunnon hieronta ja aika hyvin sain selkää avattua. Alkuviikko mennään lähinnä ravilenkkeillen.

Oon miettiny viime aikoina paljon meidän kisaamista. Sekä Linuksen, että Flipin. Ollaan nyt keväällä kisattu aika paljon ja ennen SM-kisoja on tiedossa vielä paljon startteja. Oon keskittyny keväällä yleensä enempi treenaamiseen kuin kisaamiseen, mutta nyt mennään vähän erilaisella suunnitelmalla kohti kesää. Välillä mietin onko startteja tulossa liikaa ja pitäiskö joitain suunniteltuja startteja jättää pois ja niiden tilalta treenata enempi. Mutta päädyin kuitenkin siihen, että kokeillaan tää kevät mennä "enempi kisaten, vähempi, mutta laadukkaasti treenaten" meiningillä. Ja lepoa sopivasti vähän joka väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti