sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Jällivaaran kisat ja lepoviikko

Taas pitää niin kiirettä ettei tännekään kerkiä juuri kirjoitella. Jos vaikka nyt pikakelauksella viime ja tää viikko. Nuo kuvat on otettu muuten mun koiran lihashuoltoluentoa varten, Flip sai toimia mallina :)

Viime viikolla taidettiin treenata kerran, viikonloppu olikin sitten pelkkää agia. Lähettiin la aamuyöstä ajelemaan kohti Jällivaaraa. Kisapaikka oli tällä kertaa viileä maneesi, jossa aika pehmeä hiekkapohja. La oli kaks agirataa kaikille luokille ja kolmoset alotti. Tosi kivat radat oli tuomari Emma Berg suunnitellut, juosta sai oikeasti paljon, mutta välissä oli pieniä tekniikkapätkiä. Ekalta otettiin hyl, Linus tuli U-putkesta takaisin!? Tosi monet koirat teki saman, tiie oliko siellä sitten jotain? Tokalta radalta ihan ok nolla, sij.3.



Kakkosten radat oli musta vaikeammat kuin kolmosten radat, mutta kivoja nekin. Ekalla radalla Flip hyppäs taas pois keinulta.. ja tokalla radalla teki saman siinä samassa putkessa kuin Linuskin. Taas siis pari vitosta lisää. Noita pikku virheitä lukuunottamatta tehtiin kyllä tosi hyvät radat. Flip haki kepit mistä vaan, kontakteilla annoin kyllä tuplakäskyn, mutta pysäytin kunnolla ja hyvin kesti.

Sunnuntaina oli sitten hyppäripäivä. Linukselle nollat sij. 3 ja 1 ja Linuksesta näyttelytulosta vaille Ruotsin hyppyvalio! Parasta tässä ehkä oli se, että voitettiin yks ruotsalainen mies ja sen kolme supernopeeta shelttiä :D Flipin ekan radan keskeytin, kun juoksin tassun päälle ja Flip vinkaisi, mutta ei siinä onneksi mitään tapahtunut. Tokalla radalla neljänneksi viiminen hyppy väärinpäin, muuten hyvä rata.

Tää viikko on otettu levon kannalta. Torstaina molemmat pojat sai hieronnan. Linuksella oli molemmin puolin kunnon jumikohdat lapojen takana. Flipillä taas vasemmalla puolella selässä muutama triggeri, jotka varmasti johtu edellisviikon tapaturmasta hallilla.. Olin siirtämässä maxipöytää radalta pois, kun Flip päätti hypätä vähän huonosta kulmasta sen päälle. No, ei päässyt pöydälle asti vaan lensi nurmelle selälleen. Liikkui normaalisti ja hoidin kotona sitä hieromalla ja laitoin lämmintä. Nyt ei enää arista selkää ollenkaan, bottia oon kuitenkin nyt pitäny sisälläkin Flipillä varmuudenvuoksi päällä.

Tänään käytiin ainoon kerran tälle viikolle hallilla treenaamassa. Tehtiin ensin kontakteja ja sen jälkeen sylkkäreitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti