torstai 21. kesäkuuta 2012

En tiiä mikä tätä bloggeria vaivaa, oon yrittäny kirjottaa tällä viikolla ainakin kolmesti ja nytkään en saa tälle tekstille otsikkoa, jonka piti olla SM:ien jälkeen.

Niistä ite SM:istä vaan sen verran, että ei jääny kovin kivaa fiilistä kyseisistä skaboista. Pari päivää alkuviikosta jaksoin murehtia ja panikoida niitä huonoja kohtia, mutta nyt alkaa taas olla vähitellen olo, että vois tonne treenikentällekin joskus raahautua. Karsintoihin ei kuitenkaan oo kovin paljoa enää aikaa. Pakko vaan unohtaa virheet, vaikka kovasti päähän ottaakin. Onnea vielä kovasti kaikille menestyneille!

Tää viikko on ollu hirmu kiireinen ja aattelin, että koirat joutuu viettämään kunnon lepoviikon, mutta kaikenlaista sitä on keretty kuitenki tekemään. Tänään on vasta torstai ja pojilla on normilenkkien lisäks ollu parit tokotreenit, yks juoksulenkki ja muuttoapulaisena ja työkaverina toimimista. Ollaan siis tällä viikolla muutettu ja lisäks mulla alko tosi kiva työ, minkä yks huippupuoli on ehottomasti se, että mulla voi olla koirat mukana. Tai nyt oon ottanu poikia vuoronperään mukaan. Kovasti ne tykkää kun saa paljon huomiota ja kokoajan on jotain tekemistä.

Juhannus ollaan ihan vaan kotona. Tai no pitäs tosiaan käydä treenaamassa, mutta katotaan meenkö jo loppuviikosta vai vasta ens viikon puolella. Flipille täytyis varata se toinen hieroja-aika ja reilun viikon päähän ilmotinkin ne molemmat kisaamaan pari starttia. Flipin kanssa tuskin treenataan pahemmin ennen sitä, mutta ilmotin nyt senkin niin nään liikkuuko se paremmin muilla kentillä kuin tuolla pehmeällä treenihiekalla.

Nyt täytyy taas mennä järjestelemään tavaroita uusiin paikkoihin. Mukavaa Juhannusta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti