maanantai 13. elokuuta 2012

Vuoristorataa

Linuksen kanssa menee aika kivasti nyt kisoissa. Ollaan keräilty nollia nyt niin, että jos viime vuodesta säännöt ei muutu niin meiltä puuttuu enää kaks nollaa. Vauhti ja varsinkin asenne ja se SM-kisoista lähtien kateissa ollut tekemisen meininki on alkanut löytyä taas, jippii! Harmi vaan että kesä ja kaikki tärkeimmät kisat tältä vuodelta meni jo :D No mutta tosiaan jos tässä ne pari nollaa sais keräiltyä syksyn aikana niin sitten odottaa ansaittu agitauko. Ainakin kunnon kisatauko ja treeneistäkin lomaa varmaan kuukausi tai pari.



Otsikon mukaista on meidän kisaaminen Flipin kanssa tällähetkellä. Keskittyminen kisatilanteissa alko olla jo aika hyvällä mallilla, mutta eilisissä kisoissa siitä ei ollut kyllä tietoakaan. Voi olla että tällä tiiviillä kisaputkellakin on tekemistä sen kanssa, mutta toisaalta pitkän kisatauon jälkeen tuntuu aina, että koko koira räjähtää käsiin. Myös mun "meidän on pakko saada ne nollat nyt heti"-asenne ei ehkä oo ihan paras mahdollinen. Mua vaan niin kovasti haluttais saada Flip kolmosiin että kisapäivät helpottuis, vaikka ei me varmaan siellä kolmosissa vielä mitään tehtäiskään. Mutta kaikesta huolimatta, ihme kyllä, saatiin viikko sitten meidän eka nolla kakkosista! Ei mikään kaunis vaan aika kaoottinen, mutta nolla mikä nolla. Viikon päästä Flipillä on vielä kisat ja sitten vietetään muutama viikonloppu muualla kuin kisoissa.



Muuten meidän elämä on ollut aikalailla metsälenkkeilyä ja lepäilyä, kunnon lomailua siis :) Ollaan tehty myös pitkiä marjaretkiä, joista erityisesti Fanny nauttii kun saa rauhassa syödä mustikoita niin paljon kuin huvittaa :) Flipkin tykkää näistä retkistä, mutta Limpun mielestä ne on maailman tylsimpiä. Otan sille yleensä aina vinkulelun matkaan, ja sitä vingutellen se sitten kirmailee siinä suhteellisen lähellä, muuten kyllästyis koko touhuun ja häippäsis hajujen perään. Että semmosia retkiä meillä :D

Kuvat Jutta Kilponen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti