sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Helpotuksen huokaus


Eilen oli Linuksen lonkka- ja kyynärkuvaukset. Päätin kuvauttaa lonkatkin, kun kerran niitä ei oo aikasemmin kuvattu ja melkeen samaan hintaan sai. Kyynärät lähti ihan terveinä ja toinen lonkista on A:n ja B:n, ja toinen B:n ja C:n rajalla. Ell sanoi, että toi toinen voi hyvin tulla C:nä takasin ja mä sitten tietty huolestuneena heti aloin kysellä, että mitenkä se vaikuttaa tulevaisuuden ja agilityn suhteen. Siihenpä ell vaan totesi, ettei mitenkään kun kyseessä on niin kevyt koira kuitenkin ja "lievä" C se kuitenkin olis, eikä siinä mitään nivelrikkoa tms. oo. Noniin, kylläpä oli helpotus. Nyt voidaan taas jatkaa treenaamista normaalisti! Jos tuo naksuminen kyynärässä jatkuu, niin fyssari taitaa olla seuraava osote, hieroja kun ei oo mitään kummempaa siitä löytänyt.



Treenattu ollaan Flipin kanssa kahesti tällä viikolla. En nyt jaksa kirjotella molemmista erikseen, joten tiivistetään. Putki-kontaktierottelut on tosi hyvällä mallilla, niinkuin myös medihypyt. Yhteensä molemmissa treeneissä tais tulla 3 rimaa ja kerran muurin palikat alas. Takaaleikkaukset vaatis treeniä. Hyvin kyllä antaa leikata takaa, mutta on alkanu nyt irtoamaan niin hyvin, että helposti sinkoaa takaaleikkauksen jälkeen suoraan edessä olevalle esteelle, eikä lue kääntymistä kunnolla. Lisäks mun pitäs uskaltaa ohjata medirimoilla käännökset yhtä tiukasti kuin minirimoillakin. Hypyt "tyhjään" on edelleen tosi vaikeita ja niissä mulla täytyy olla käsi aika pitkällä apuna näyttämässä, sekä vielä lisäkäskynä "eteen". Laitoin lelun hypyn taakse odottamaan ja johan alko sujua, mutta paljon toistoja tuo vielä tarvitsee.



Nyt kun Flip näyttää oppineen nuo medihypyt aika hyvin, niin toukokuussa oliskin kisoja tiedossa ihan urakalla. (Vaikka eihän sitä tiedä miten se uusissa paikoissa ja uusilla esteillä suhtautuu niihin..) Linuksellekin noita startteja taitaa useempia tulla, kun nyt kerran tuossa rauhotusaineessa on nykyään enää viikon varoaika. Ainoa mikä tässä saattaa tuota kisaamista häiritä on mun jalka :( Se on kipeytyny nyt muutaman treenin jälkeen niin, että kävelykin on hankalaa, mutta sitte kipu taas yhtäkkiä häviääkin. Outo juttu.


Niin ja hei. Jos joku osais neuvoa, että mitenkä ihmeessä saan nuo ennen tossa oikeessa sivussa olleet koirien tiedot yms. takasin siihen tuolta alhaalta, niin olisin enemmän kuin kiitollinen! Asetuksista en oo mitään vaihtanu ja sen mukaan ne olis edelleenkin tossa sivulla. Itestään ne siis on tonne alas jotenki pompannu!

Kaikki tän postauksen kuvat on ottanut Mikko Marttinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti