lauantai 8. kesäkuuta 2013

Viimeistelyt

Tiistaina käytiin hallilla treenaamassa, halusin yhet nurmitreenit alle ennen SM:miä kun nyt ollaan vain hiekalla treenattu. Halli kyllä tuntui lähestulkoon saunalta ja tehtiinkin suht lyhyt treeni: putki-puomi kikkailua, tiukkoja käännöksiä ja muutamat keppilähetykset. Linusta palkkailin käännöksistä ja Flipille vahvistin keinua, yllätys yllätys.



Tänään käytiin sitten tekemässä vikat treenit ennen viikonloppua. Tai siis Flip kisaa keskiviikkona, mutta Linuksen jätin ilmoittamatta ja pidetään nyt viikko agitaukoa. Tänään tehtiin pikkupätkää, jossa jälleen tiukkoja käännöksiä hypyiltä ja pituudelta, puomi ja pöytä. Lopetin hyvään fiilikseen, leikittiin hetki ja lopetettiin siihen. Mun ja Linuksen meno on tällähetkellä vähän joko/tai. Nolla tai hylly. Mutta yritän olla ajattelematta sitä ja viikonloppuna vedetään täysiä, nautitaan tunnelmasta ja tehdään parhaamme. Huippu viikonloppu jokatapauksessa varmasti tulossa :)

Ennen viikonloppua kerkiää tapahtua vielä vaikka mitä. Jo maanantaina olis tarkotus hurauttaa etelään. Pojat menee hoitoon mun pääsykokeiden ajaksi ja muuten on ohjelmassa leppoisaa lomailua, reissaamista vähän siellä sun täällä, kylästelyä sukulaisilla ja keskiviikkona ne iltakisat Flipin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti