maanantai 20. toukokuuta 2013

Viikonlopun kisailut

Lauantaina kolme starttia molempien poikien kanssa, tuomarina Harri Huittinen. Tykkäsin kovasti radoista, sai juosta mutta silti oli teknisiäkin kohtia. Linukselle 0/2. ja 2xhyl, mutta hyllyradoiltakin jäi hyvä fiilis. Puomiin täytyy saada lisää varmuutta, on hyvä jos jään taakse, mutta muuten vähän ennakoi.



Flipin kanssa oli tavotteena hyvät ja onnistuneet lähdöt ja kasassa pysyvät kokonaiset radat. Lähdöissä Flip istui kuin tatti kaikilla kolmella radalla!?!, ja kaksi rataa päästiin maaliin saakka. Ekalla hyppäsi keinulta pois, otin uudestaan ja lähdettiin radalta. Toiselta tuloksena 10, keinu vaatii vahvistamista edelleen, alun sähellyksen jälkeen alkoi jo näyttää vähän agilta. En jotenkin tajunnut radalla että hyppäsi keinun noin, olisi pitänyt ottaa uudestaan. Hyppäri aikamoinen sähläys hyl. Nämä tuntuu tällähetkellä jo melkein onnistumisilta, kun parit edelliset treenit on ollu pelkkää hyppyjen ohijuoksua ja muuta ei niin onnistunutta menoa.. Keinua, keinua ja lisää keinua.



Sunnuntaina Severin kanssa kolme rataa. Ollaan treenattu viimeisen kahden vuoden aikana muutaman kerran, mutta torstain onnistuneiden episten jälkeen uskaltauduin starttaamaan. Ekalta radalta hyl, toiselta 10 ja hyppäriltä sitten nollavoitto!Pitää miettiä josko ilmoittais Seven jonnekin toisiinkin kisoihin tässä, vois kait sitä vähän useammin kisata kuin kerran kahdessa vuodessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti