sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pienestä kiinni

Ensin se tärkein uutinen, eli Fanny on ollut taas himusen pirteänä! Tänäänkin oli aamupäivällä parin tunnin jäälenkillä mukana ja siltikin halusi lähteä vielä päivällä ulos. Toki täytyy muistaa mummelin antaa nyt levätäkin ja sen pissanäytteen jos muistaisin ens viikolla viedä.. Tällä viikolla oon muistanu sen joka päivä heti vähän sen jälkeen kun ollaan jo käyty ulkona..

Eilinen hurahtikin sitten kisareissussa Luleåssa. Tää oli eka kisareissu Ruotsiin ja tykkäsin kyllä kovasti. Hyvin järjestetyt kisat kaikenkaikkiaan :) Flipillä oli takana 2,5kk kisatauko, joten en oikein tiennyt mitä odottaa. Estevälit tuntu tosi isoilta ja nyt kun ollaan koko talvi treenattu pienessä hallissa, niin meinasi pikkasen alkaa jännittää kun kisakentän näin. Eka rata oli tosi kivan tuntunen jo tutustumisessa. Keinulla karjasin vaan vähän liian kovaa "paikka" ja Flip hyppäsi pois. Tulokseksi siis vitonen, muuten super rata! Toinen oli meille vähän hankalamman tuntunen, mutta Flip oli hyvin kuulolla ja mä kerkesin yllättävän hyvin sinne minne pitikin. Luulin maalissa että tehtiin nolla, mutta kolmanneksi vika rima olikin tullu alas :/ Harmitti tietty, mutta toisaalta antoi uskoa että me vielä se viiminen nolla sieltä saadaan. Niin lähellä se on.



Linus oli jo lämmitellessä ihan vallaton. Hyppeli vaan edestakasin ja ryömi ja kieri maassa. Kolmostenkin radat oli ihan mukavan oloisia. Ekalla radalla olin vaan ihan hukassa, tuloksena hyl. Toisella sitten tsempattiin ihan ok nolla. Vähän hidas, mutta parasta menoa sitten syksyn. Linus liikku tosi paljon paremmin kuin kaks viikkoa sitten keinonurmella, kyllä meille vaan nuo kaikki muut alustat sopii niin paljon paremmin.

Ens viikolla tiedossa parit treenit ja viikonloppuna taas Ruotsiin kisaamaan :) Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti