tiistai 30. lokakuuta 2012

Taukoa vieläkin

Ei oo hirveesti ollu mitään kirjoteltavaa, joten hiljaista on ollu täällä blogissakin. Linus sai viikko sitten sitkeän vatsataudin. Ell suositteli erilaisia lääkkeitä ja riisi-kana-raejuustokuuria, mutta ripuli ei meinannut hellittää. Kun olin kolmatta kertaa soittamassa lääkärille ja viemässä Linusta tutkittavaksi, ripuli loppui kuin seinään. Melkein viikon sitä tosiaan kesti, mikälie vatsapöpö. Linus oli koko ajan tosi reipas oma itsensä mutta laihtui kyllä aika rajusti, joten lihotuskuuria pukkaa. Mutta hyvä että vatsa näyttäis kuitenkin nyt olevan kunnossa!



Illat on kulunu aika pitkälti harjoitushierontoja tehdessä, mutta sunnuntaina oli viimeinen joten nyt olis "enää" se loppukokeeseen pänttääminen.. Pojat kerkesin vihdoin tossa yks päivä hieroa ja tänään olis Fannyn vuoro. Pitäis nyt yrittää vähän ryhdistäytyä omienkin hieronnan kanssa, kun tää taito nyt mulla kuitenkin on. Mutta niin kait se vaan menee, että suutarin lapsilla ei oo kenkiä.. Mutta siis molemmilla oli selkä vähän jumissa ja Linuksella lisäksi lantio ja Flipillä lavat. Mutta huomasi heti, että erityisesti Flipin liikkeet kyllä parani kun tuota lapaa sai vähän auottua.

Ollaan pidetty treenitaukoa nyt melkein kuukausi ja treenimotivaatio alkaa taas nostaa päätään. Tauko on tehnyt selvästi hyvää. Pää on täynnä uusia ajatuksia ja ideoita, vielä kun saisi suunnitelmat paperille asti. Hirveesti olis treenattavaa, mutta kun motivaatiota taas löytyy niin eiköhän sitä tule sitten treenattuakin paremmin. Linus saa vielä taukoilla hetken ja toipua täysin tuosta vatsapöpöstä, mutta Flip taitaa pian päästä taas treenaamaan.

1 kommentti:

  1. Jos kiinnostaa niin vastaile haasteeseen! :) http://cardiwes.blogspot.fi/2012/11/11-vastausta.html

    VastaaPoista