maanantai 2. heinäkuuta 2012

Every day is important when you chace your dreams!

Tiistaina Linuksen treeneissä jouduin vielä muistuttamaan itteäni, että karsinnat on kuukauden päästä, jotta sain hyvän treenivireen. A:lle keksittiin toivottavasti ratkaisu, hyvältä se ainakin vaikutti.

Flip pääsi pienen tauon jälkeen keskiviikkona treenaamaan ja olipa vain hauskaa :) Rima tuli tiukassa käännöksessä helposti alas, mutta muuten pieni mies oli aika taitava. Irtoamista tehtiin lelupalkan kanssa.



Torstaina aamulenkillä liukastuin ja iskin polven kallioon. Eka ajatus oli, että nyt kävi pahasti ja jotain on murtunut. Oli pakko soittaa kotiin ja pyytää autokyytiä. Kotona jalka kesti jo astumista joten lähdin töihin ajatuksena se, että jos yhtään tilanne pahenee niin lähen kesken työpäivän päivystykseen. Kylmällä, levolla ja tulehduskipulääkkeellä selvisin päivästä ja illalla jalka oli jo aika ok, tosin ei vielä taipunut normaalisti. Perjantain lepäsin ja pohdin ja pohdin lähtisinkö lauantaina kisaamaan. La aamuna juostessa polvi oli kivuton (ihme kyllä, kun kaatumisesta vain 2 päivää ja polvi kuitenkin tärähti kunnolla). Järkeä ei tietenkään olis ollu lähteä, mutta halusin väkisin mennä. Flipille 2xhyl, kuumuu edelleen kisoissa niin kovasti, että häseltää hirmusesti. Agiradalla otin puomin uudestaan kun ei kunnolla ensin pysähtyny ja suuntasin siitä suoraan maaliin. Kolmosten agiradalla tavoite oli vaan testata sitä "uutta" A:ta. Ja toimi ihan superisti! Hyl kuitenkin saatiin ja jätin vikan radan väliin, sen verta tuntu polvessa. Pikkasen polvi kipeyty, mutta ei nyt pahasti kuitenkaan. Jokatapauksessa oon iloinen että lähdin, ei tartte nyt ihan niin paljoa stressata karsinnoissa sitä A:ta. Nyt vaan on pakko pitää treenitaukoa senverran, että polvi varmasti kestää juosta.



Tällä viikolla ei siis varmaankaan päästä ainakaan ratatreeniä tekemään, mutta kontaktitreeni olis suunnitelmissa ainakin. Torstaina on Fannylla ja Flipillä hieroja ja viikonloppu menee kouluttaessa, hauskaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti