sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Ei enää kauaa..

..nimittäin kesälomaan! Ja SM:meihinki enää vajaa kuukausi, huisia!

Torstaina Flipin reeneissä tehtiin irtoamista "vinolla suoralla". Mä en osaa oikeen selittää sitä, mutta Gibson ilmeisesti kovasti sitä käyttää alkeisopetuksessa. Oli siis neljä hyppyä vinottain, joka toinen aina samaan suuntaan, mutta kaikki silti suorassa linjassa keskenään. Fliphän ei oikeen osaa irtoamista, joten oli just sopiva reeni sille. Tehtiin namikipon kanssa, mitä ei aluksi oikein hoksannu. Mutta kun tajus sen, niin johan alko hienosti irrota. Lopuks tehtiin puomin alastuloa, joka on kyllä tooosi epävarma vielä, meinaa välillä mennä hiippailuksi.

Lauantaina otettiin ekat pihatreenit tälle kesälle. Linus teki kahella hypyllä erilaisia juttuja, mm. välistävetoja, tiukkoja käännöksiä ja leijeröintiä. Fanny teki kanssa pikkasen pyöritystä rimat maassa ja nyt sillä oli tosi hyvä into päällä. Flip teki pari keinua, sekä pujottelua ja tässäpä pieni pujotteluvideo.



Tänään sitte kentällä reenaamassa. Olin suunnitellu radan, jossa oli pätkiä kaikkien kolmen SM-tuomarin radoista. Tehtiin eka koko rata, jossa 20 estettä. Muuten ok, mutta sylkkäripoispäinkäännös (onkohan tollasta ees :D) valu minne sattu. Tiesin ton jo etukäteen olevan meille tosi hankala. Oli siihen parempiaki vaihtoehtoja, mutta halusin silti reenata sen. En mä siitä mitään nättiä saanu, mutta lopulta toimi ihan ok:sti. Tehtiin sitte pätkissä kokeillen eri vaihtoehtoja eri kohtiin ja lopuks vielä koko rata. Oli tosi hyödylliset reenit Limpun kanssa, paljon ahaa-elämyksiä :D! Flip teki pyöritystä, rengasta ja putkileikkauksia, sekä kontaktia. Leikkaukset toimi joka kertaa, jes! Mutta renkaasta ei kyllä tajunnut mitään. No meni se oikeesta kohasta välillä ko heitin lelun edeltä, mutta muuten meni alta ja sivusta tai juoksi ohi. Fannyn kanssa pätkiä radasta. Laitoin nyt rimat vaihtelevasti. Ja nyt sori tätä hehkutuksen määrää, mutta se kulki valehtelematta paremmin kuin koko talven ja kevään aikana! Ponnisti hypyille hyvin ja juoksi Fannyksi tosi lujaa. Haukku jopa innosta ja karkas tohkeissaan puomille(tän lasken nyt tässätilanteessa vaan positiiviseksi asiaksi ;). SM-kisat edelleen harkinnassa, mutta aattelin ilmottaa helatorstaille pariin starttiin ja kattoa sitten kulkeeko vai ei. Mutta hyvä mieli jäi näistä reeneistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti